Biljart ballen kopen? Op Biljartwinkel.nl bestelt u Carambole Ballen, Poolballen, Snooker Ballen en alle benodigdheden voor bal onderhoud. De biljart ballen zijn te koop als set of per per stuk, voor als u slechts één of enkele ballen mist. En er zijn ook speciale modellen in een kleiner formaat. Want biljarten zonder ballen is natuurlijk geen bal aan!

Biljart ballen kopen

Biljart ballen worden gebruikt bij verschillende biljartvarianten, zoals snooker, pool en carambole. Het kiezen van de juiste biljartballen is belangrijk voor een optimale speelervaring en prestaties. Bij Biljartwinkel.nl bieden we een breed assortiment aan biljartballen van hoge kwaliteit. We bieden verschillende biljartballen van uitstekende merken, waaronder Aramith & Super Aramith. Dit merk biljartballen staat bekend om hun uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en consistentie. Het kiezen van de juiste biljartballen hangt af van het type biljartspel dat je speelt. Poolballen hebben bijvoorbeeld een diameter van 57,2 mm, terwijl snookerballen een diameter van ongeveer 52,5 mm hebben. Carambole ballen hebben weer andere afmetingen. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de juiste biljartballen voor uw speelstijl. We streven er namelijk naar om hoogwaardige biljartproducten te bieden, zodat u het meeste uit uw biljartspel kunt halen.

Verschillende soorten biljart ballen

Er zijn voor de verschillende biljartvarianten verschillende biljartballen. Kies een set biljartballen voor uw biljartvariant.

Biljart ballen - Poolballen

Een standaard set biljartballen voor pool, is genummerd van 1 tot en met 15, waarbij de nummers 1 tot en met 7 de 'hele ballen' zijn, nummer 8 de zwarte bal is en de nummers 9 tot en met 15 de 'halve ballen'. Er zijn meerdere spelvarianten, de populairste zijn 8-ball, 9-ball en straight pool. Is uw set incompleet of heeft u een compleet nieuwe set nodig? Bestel hem simpel en snel bij de grootste biljartwinkel van Nederland.

Biljart ballen - Carambole ballen

Carambole ballen hebben een wedstrijdmaat van 61,5 mm. Biljart ballen zijn er in diverse kwaliteiten. Ze zijn gemaakt van Chinees polyster. Bij biljart ballen is de prijs zeer gerelateerd aan de kwaliteit.

Biljart ballen - Snooker ballen

Bij snooker worden 21 gekleurde ballen met een witte bal weggespeeld. De set gekleurde ballen bestaat uit vijftien rode ballen en zes ballen met elk een andere kleur: geel, groen, bruin, blauw, roze en zwart. Niet alle biljart ballen? Dan kan je snooker wel vergeten. Dat is waar wij 'in het spel komen'. Bestel een professionele set biljart ballen op Biljartwinkel.nl en stoot iedereen van tafel!

Biljart ballen en meer

Naast biljartballen hebben wij ook alles voor bal onderhoud. Bij bal onderhoud kunt u denken aan een balpoetsmachine, reinigingsdoekjes voor biljart ballen of complete onderhoudssets.

Zelf geen expert op het gebied van biljarten en biljartonderhoud? Wij kunnen u uitgebreid adviseren. Kom langs in onze showroom in Deventer of neem contact met ons op voor meer informatie.

Dibo
Facebook Instagram Youtube