Carambole biljart

Carambole biljart kopen

Carambole biljart is een spelvorm die we in Nederland vaak gewoon biljarten noemen. Een carambole wordt gemaakt door met de speelbal de twee andere ballen te raken. Op zoek naar een goede tafel om carambole biljart op te spelen? Dan heeft u op Biljartwinkel.nl keuze uit prachtige authentieke tafels, met een nostalgische uitstraling, en uit diverse high-end modellen. Een carambole tafel is verkrijgbaar met blauw of met groen laken.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
230 Buffalo Brussel biljarttafel zwart
€ 5.198,99
230 Buffalo Brussel biljarttafel met verwarming
€ 6.895,00
Horemans carambole biljart 210x105
€ 6.899,00
Horemans carambole biljart 230x115
€ 6.999,00

4 artikelen

per pagina

Carambole tafel

Biljartwinkel.nl levert carambole biljart van diverse merken. Denk bijvoorbeeld aan Gabriels, Heemskerk en Roothaert. U vindt bij ons zowel nieuwe als gebruikte modellen in diverse afmetingen en prijsklassen. Vindt u het lastig om een keuze te maken voor een geschikte carambole tafel? Neem dan gerust contact met ons op voor advies bij een carambole biljarttafel kopen. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Hier hebben we een aantal van de occasion carambole tafels die we op voorraad hebben opgesteld. Deze kunt u testen om te kijken welke er goed bij u past. 

Voorwaarden bij carambole biljart kopen

Wanneer u een carambole biljarttafel gaat kopen gelden de volgende voorwaarden:

  • De afgebeelde prijzen zijn afhaalprijzen!
  • De tafels zullen in pakketten aangeleverd worden!
  • Tegen meerprijs kunnen wij de tafels ook bezorgen en/of monteren.
  • Voor een goede afhandeling raden wij u aan om voor de bestelling van een carambole biljarttafel altijd contact met ons op te nemen, zodat wij u een gedegen en betrouwbaar advies kunnen geven.

 

Carambole biljarttafel kopen en meer

Bij biljartwinkel hebben wij, naast de nieuwe en occasion carambole biljart ook pooltafels en Bilijardai custom pooltafels. Pooltafels hebben we onder andere van de merken Brunswick, Buffalo en Clash. Met een Bilijardai custom pooltafel haalt u iets unieks in huis. Met carombole inzetstukken kunt u de Bilijardai pooltafels bijvoorbeeld omtoveren tot een carambolebiljart. Plaats er een zogenaamde dining top overheen en u heeft een mooie eettafel of bureau. Haal de afdekplaat eraf en u kunt gelijk een potje biljarten. Zeer multifunctioneel dus!

 

Biljart accessoires

Naast een carambole biljarttafel, vindt u diverse andere biljart accessoires bij Biljartwinkel. Van keu accessoires en tafel accessoires tot zelfs de verhuur van complete biljarttafels. En wist u dat wij niet alleen biljarttafels verhuren, maar ook dartbanen, flipperkasten, voetbaltafels en diverse andere producten? Op zoek naar een specifiek product, maar kunt u het niet vinden in onze collectie op de webshop? Onze specialisten helpen u graag verder. Kom gerust langs bij de grootste biljartwinkel van Nederland voor persoonlijk advies! Bezoek onze winkel in Deventer of neem online contact op.

Dibo
Facebook Instagram Youtube