Een biljart krijthouder bestelt u eenvoudig bij Biljartwinkel.nl. Krijthouders zijn een erg fijne toevoeging tijdens het biljarten. Naast biljart krijthouders vindt u in ons ruime assortiment alles op het gebied van biljart. Bekijk ons assortiment en maak uw biljartervaring compleet. 
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Octagon steel chalkholder (|Kamui Roku krijthouder)
€ 9,95
Personal chalkholder Triangle
Special Price € 2,95 € 3,95
Octagon steel chalkholder (Predator krijthouder)
€ 9,95
Magnetische krijthouder RVS
€ 9,95
Magnetische krijthouder Standaard
€ 2,95
Krijthouder voor rond (Molinari) biljartkrijt
€ 9,95
Magnetic Chalk Holder Taom Carbon
€ 19,95
Magnetische Taom logo krijthouder
€ 24,90
Kamui Chalk case for Roku chalk
€ 15,75
Uittrekbare 9Ball krijthouder
Special Price € 5,50 € 6,50
Krijthouder Pocket DeLuxe met riemclip
€ 6,95
Magnetic Chalk holder Kamui Shark - hexagon
€ 45,00
Kamui Chalk case for Roku chalk
€ 15,00
Navigator chalk
€ 19,50

Geen voorraad meer

Krijthouder Buffalo zwart
€ 1,95

Geen voorraad meer

Krijthouder Buffalo blauw
€ 1,95

Geen voorraad meer

Krijthouder Koper
€ 5,00

Geen voorraad meer

Uittrekbare 8Ball krijthouder
€ 6,50

Geen voorraad meer

Krijthouder MAGNETIC DE LUXE
€ 4,95

Geen voorraad meer

Summit Krijthouder voor Predator krijt
€ 19,95

Geen voorraad meer

20 artikelen

per pagina

Waarom een biljart krijthouder?

Met een biljart krijthouder zorgt u ervoor dat uw krijt veilig is opgeborgen en langer meegaat. Door de bescherming die een biljart krijthouder biedt heeft u minder snel last van kapotte krijtjes. U voorkomt ook vieze vingers en vlekken op uw biljarttafel door een krijthouder te gebruiken. Zo kunt u met een gerust hart uw krijt wegleggen zonder daarna met krijtvlekken te zitten. Ons advies is een krijthouder samen met krijt te bestellen, zo is alles direct compleet voor een goede pot biljart. 

 

Soorten biljart krijthouders

Biljart krijthouders zijn er in diverse soorten. In ons assortiment heeft u dan ook keuze ook verschillende biljart krijthouders. U vindt bijvoorbeeld onze Uittrekbare 8Ball krijthouder, deze houder kunt u aan uw broek bevestigen, dus zeg gedag tegen zoeken naar uw krijt omdat deze even was neergelegd. Het krijt kunt u ook dichtbij u houden met de Pocket Deluxe, ook dit luxe zakje met riemclip is eenvoudig aan de broek te haken. Verder kunt u uiteraard ook de simpele houders van kunststof bij ons bestellen.

 

Van een biljart krijthouder tot een professionele keu

Biljartwinkel.nl is niet voor niets de grootste in Nederland. Of u nu een professionele keu zoekt of goede wedstrijd ballen; wij hebben het. Een pot biljart begint natuurlijk bij een mooie biljarttafel. Wij bieden daarom echte kwaliteitstafels, zowel nieuw als ocassion. Staat de basis? Dan is het tijd voor de andere accessoires, denk bijvoorbeeld aan een verwarming, scoreborden of een balpoetsmachine. Deze vindt u allemaal in onze webshop en als u hulp nodig heeft, kunt u terecht bij onze medewerkers. 

 

De service van Biljartwinkel.nl 

Bij bestedingen vanaf € 125,- betaalt u geen verzendkosten. Wij streven ernaar om alles wat u vandaag bestelt morgen te leveren, mits het product voorradig is. Bestellingen kunnen tot 14 dagen na levering retour worden gestuurd. Komt u er zelf niet helemaal uit wat de productkeuze betreft, onze experts adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Kom gezellig langs in onze winkel in Deventer of neem contact op. Ook voor reparaties kunt u bij ons aankloppen. Onze professionele monteurs kunnen snel en netjes een nieuwe pomerans op uw keu monteren. 

 

Dibo
Facebook Instagram Youtube