Onderdelen biljarttafels

Heeft u nieuwe onderdelen voor biljarttafels nodig? Zijn bepaalde onderdelen beschadigd geraakt of zijn ze simpelweg versleten door het intensieve gebruik? Dan is het zonde om een geheel nieuwe biljarttafel aan te schaffen. Daarom kunt u bij Biljartwinkel.nl ook nieuwe, aparte onderdelen kopen. Als grootste biljartwinkel van Nederland helpen wij u aan de geschikte onderdelen voor al uw biljarttafels.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Favero sensor leiplaat voor thermostaat
Special Price € 27,50 € 35,00
Intiklatjes voor biljartlaken bevestiging van de banden
€ 9,50
Dopjes voor banden pooltafel type 15.1
€ 1,15
Dopjes voor banden pooltafel Europool type 3.0
€ 1,15
Accu voor pooltafels 12Volt-7Ah
€ 39,95
Batterij 12 Volt - 6,5 AH Rayovac
€ 32,50
Hoekpocket Sam Bison/Magno
€ 11,50
Middenpocket Sam Bison/Magno
€ 10,00
Dopjes voor banden pooltafel type 16.0 Zwart PGM-16
€ 1,15
pocket liner, 4 inch profiel rubber zwart set (6st.)
€ 24,95
Ball return pockets Buffalo Pro-II set (6st.)
€ 119,00
Metalen Cornerplates Buffalo Eliminator
€ 45,00
Webbed drop pockets Italy 24cm (6ST.)
€ 75,00
Rubber Gully Boot met oren, set 6 stuks
€ 15,00
Drop pockets Buffalo Dominator set (6st.)
€ 119,00
Buffalo Pro-II Pocket schroef (p.st.)
€ 0,99
Brunswick Metro drop pockets brunswick
€ 175,00
Drop pockets Buffalo Eliminator set (6st.)
€ 39,95
Drop pockets Buffalo set Universeel (6ST.)
€ 39,95
Rubber pocketliners poolbiljart, set (6st.)
€ 15,00
Drop pockets Buffalo Pro-II set (6st.)
€ 125,00
Vinyl pocketliners poolbiljart, set (6st.)
€ 35,00
Diamonds "Mother of Pearl" Zwart banden
€ 0,50
Biljart Diamonds wit parelmoer
€ 0,50
Dopjes voor biljartbanden Zwart
€ 1,15
Ansmann Batterij 6V - 9 AH voor Pooltafel of voetbaltafel
Stelpoot chroom met ring, 16cm
€ 17,50
Set Rubber band afsluiters 12 stuks
€ 7,00
Rayovac Heavy Duty Batterij 6V - 9 AH voor Pooltafel of voetbaltafel
Dopjes voor banden pooltafel type 12.8
€ 1,15

Artikelen 1-30 van 36

per pagina

Welke onderdelen voor welke biljarttafels?

Er zijn verschillende soorten, maten en merken biljarttafels. Hoe weet u nu welke onderdelen passen bij de biljarttafels die u in uw café, sporthal of thuis heeft staan? Het mooie aan onze onderdelen voor biljarttafels is dat ze vaak universeel zijn en daarmee geschikt voor de meeste typen biljarttafels. De afmetingen van onderdelen voor biljarttafels zijn in veel gevallen gelukkig vaak hetzelfde. Bij de specificaties van het product ziet u altijd de eventuele uitzonderingen staan. Over het algemeen kunt u dus niet in de fout gaan met de onderdelen voor biljarttafels van Biljartwinkel.nl.

Pocketliners van Biljartwinkel.nl

Bent u op zoek naar nieuwe pocketliners voor uw biljarttafel? Daar hebben wij er verschillende van in ons assortiment. De pocketliners worden in sets van zes verkocht of als individuele pocketliner. U kunt kiezen voor rubberen pocketliners die worden gebruikt in combinatie met gullies en een railingsysteem, om de ballen terug te voeren naar de bak, of voor drop pockets, waarbij u de biljartballen zelf weer uit de pockets haalt. Heeft u een hoogwaardige pooltafel van Buffalo staan? Dan wilt u daar natuurlijk wel de passende biljarttafelonderdelen bij. Daarom leveren we ook de universele drop pockets van Buffalo die geschikt zijn voor de Buffalo Pro II tafels, zowel de 8ft als de 9ft. Deze zijn gemaakt van rubber en worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal om in de tafel te kunnen monteren.

Accessoires onderdelen biljarttafels

Wilt u andere onderdelen van uw biljarttafels vervangen? U kunt bij ons ook terecht voor onderdelen als dopjes voor de biljartbanden, batterijen en accu's voor pooltafels en intiklatjes voor het biljartlaken. Wilt u uw biljarttafel helemaal naar uw eigen wens aanpassen met mooie accessoires? Wij hebben veel tafelaccessoires in ons assortiment waarmee u uw hart kunt ophalen. Wat dacht u van een gepersonaliseerd biljartlaken, een unieke triangle of een scorebord naar keuze? Maak met deze onderdelen uw biljarttafels compleet en speel uw beste spel!

Bestellen bij Biljartwinkel.nl

Biljartwinkel.nl is de grootste in haar soort binnen Nederland. De onderdelen voor biljarttafels die u vandaag bij ons bestelt, leveren wij vaak al de volgende dag al. Bij bestellingen van €125,- of meer betaalt u geen bezorgkosten. U kunt na levering binnen 14 dagen gratis retourneren. Uiteraard kunt u bij ons rekenen op de beste prijs-kwaliteit verhouding. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent personalisatie van uw biljartitems? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Dibo
Facebook Instagram Youtube