Snooker Keuen


Snooker keuen

Bij Biljartwinkel.nl hebben wij een grote collectie snookerkeuen op voorraad. Hierdoor kunnen wij snel leveren en kunnen wij een goede service garanderen. Bent u op zoek naar een professionele snooker keu, of wilt u juist liever een snookerkeu om met snooker te beginnen? Bij Biljartwinkel.nl hebben wij verschillende snooker keu’s te koop. Wij hebben snooker keuen van onder andere:

-       Buffalo Snooker Keuen

-       Ontario Snooker Keuen 

en meer

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Snooker keu Buffalo Sollux No.1
€ 49,95
Snooker keu Dufferin Medusa No.1
€ 49,95
Snooker keu Buffalo Sollux No.5
€ 75,00
Snookerkeu Apollo SA-1 1/2 met extension
€ 89,95
Buffalo Platinum snookerkeu set 2 pc
€ 269,00
Snooker keu 3/4 Dufferin Medusa No.3
€ 75,00
Snooker keu Buffalo Sollux No.2
€ 95,00

Geen voorraad meer

Buffalo Sollux Snooker Cue No. 4
€ 75,00

Geen voorraad meer

Snooker Keu Pearl Red DIAMOND DM-4
€ 59,50

Geen voorraad meer

Buffalo Premium snookerkeu set 2 pc inclusief extensies en keukoffer
€ 259,00

Geen voorraad meer

10 artikelen

per pagina

Wat is de beste snooker keu?

De keuze voor de beste snookerkeu is geheel persoonlijk. Een snookerkeu verschilt op verschillende punten. Het gewicht van de keu speelt hierin een belangrijke rol. Sommige keuen zijn in gewicht te verstellen. Andere zaken die een rol spelen bij het kiezen van de meest geschikte snookerkeu zijn bijvoorbeeld de grip, het materiaal en het uiterlijk van de keu. Biljartwinkel.nl heeft verschillende merken snookerkeuen:

  • Buffalo snooker keu
  • James Howard snooker keu
  • Riley snooker keu
  • Riley Mark Shelby snooker keu
  • Riley Moderno snooker keu

Alleen de beste snookerkeuen

Omdat wij bijna alle snookerkeuen uit eigen voorraad leveren, kunnen wij de snooker keuen voor verzending extra controleren. Met de Dibo Quality Check wordt uw snooker keu onderworpen aan een optische en een technische check. Bovendien wordt de pomerans met de hand in de goede vorm afgerond en ruw gemaakt. Zo kunnen wij een hoge kwaliteit snookerkeu garanderen waar u lange tijd plezier van heeft. 

Accessoires voor uw snookerkeu

Een goede snooker keu is één, goede accessoires voor een goede pot snooker is twee. Wij hebben diverse accessoires voor uw snooker keu, zodat u een goede pot snooker kunt spelen. Heeft u meer bereik nodig voor uw snooker keu? Dan zijn onze keu extensions voor u de uitkomst. Wij hebben keu extensions van de beste merken zoals Jos Bongers en Longoni. Heeft u vaak moeite om de verre ballen goed te stoten? Dan kunnen onze bridges u verder helpen. Wij hebben bridges voor uw snooker keu in diverse vormen en gemaakt van verschillende materialen. Met onze bridges stoot u de ballen veel beter. Heeft u andere accessoires nodig voor uw snooker keu? Neem dan een kijkje tussen onze overige accessoires. Uw snooker keu is compleet met onze keu accessoires.

Niet alleen keuen voor snooker

U kunt bij Biljartwinkel.nl niet enkel terecht voor keuen voor snooker. Naast onze snooker keuen vindt u bij ons ook zeer hoogwaardige carambole keuen, pool keuen en kinder keuen. Met onze keuen van hoogwaardige merken zoals Buffalo, Longoni en Raymond Ceulemans bent u altijd voorzien van de beste kwaliteit.

Meer dan alleen snookerkeuen

Naast snookerkeuen hebben wij een ruim assortiment aan snookerballenkeu accessoires en tafel accessoires. Voor persoonlijk advies nodigen wij u graag uit in onze winkel in Deventer. Onze experts kunnen u daar van alles over de snooker keuen vertellen. U kunt ook altijd even contact opnemen.

Dibo
Facebook Instagram Youtube