Bal onderhoud 

Biljartwinkel.nl bestaat al meer dan 40 jaar. Wij zijn uitgegroeid tot de grootste biljartwinkel van Nederland. Inmiddels heeft Biljartwinkel.nl één fysieke winkel in Deventer en vier webshops. Doordat wij bijna al onze producten uit eigen voorraden leveren, zorgen wij ervoor dat een snelle en zorgvuldige levering en een goede service door ons gewaarborgd blijft. Dankzij de ervaring die wij door de jaren heen hebben opgedaan in de biljart- en dartwereld, kunt u bij ons terecht voor alle onderhoud en reparaties van uw biljarttafel en biljartkeu. Ook is het belangrijk dat u uw biljartballen goed blijft onderhouden. Bij Biljartwinkel hebben wij een groot assortiment aan bal onderhoud

 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Aramith Ball Cleaner, de meest gebruikte balpoets!
€ 9,99
Aramith Ball Restorer
€ 9,99
Artemis billiard ball cleaner nieuwe verpakking
€ 5,50
D&K Balpoets Onderhouds Set voor BPM16
€ 52,50
D&K Balpoetsmachine BPM16 voor 16 biljartballen
Special Price € 675,00 € 685,00
Buffalo Kingshine ballen reiniger 100ml
€ 15,00
D&K Balpoets Onderhouds Set voor BPM4
€ 32,50
Vervangingsringen voor 4 en 5 gaten Balpoets machines
€ 35,00
5 Gats Balpoetsmachine voor 5 CARAMBOLE of Poolballen
€ 399,00
CLOTH ARAMITH SHINY BALL
€ 9,95
D&K Balpoetsmachine BPM4 voor 8 biljartballen
Special Price € 550,00 € 575,00
Longoni Red Touch Ultra Soft Microfiber
€ 11,50
Royal Pro Ball Conditioner Anti-Static 200ml
€ 15,00
Buffalo Diamond Polish ballenpoets
€ 17,95

Geen voorraad meer

Longoni ballenpoets 150ml
€ 9,50

Geen voorraad meer

16 artikelen

per pagina

Bij het onderhoud van uw biljartballen kunt u kiezen voor balpoetsmiddel. Bij Biljartwinkel.nl hebben wij dit middel van verschillende merken, zoals Aramith, D&K, Longoni en Artemis. Wanneer u de ballenpoets gebruikt, brengt u een kleine hoeveelheid aan op het te behandelen oppervlak. Daarna wrijft u de bal met een schone doek licht op tot het gewenste resultaat is behaald. Wat handig is bij het gebruik van deze vorm van bal onderhoud, is dat het effectief, snel, eenvoudig en praktisch is. Wel moet u direct contact met de ogen vermijden en de ballenpoets buiten bereik van kinderen houden. Ook hebben wij ballenreinigingsdoekjes voor de biljartballen.

Machine bal onderhoud

Een andere manier om de biljartballen schoon te houden, is het aanschaffen van een poetsmachine. Bij Biljartwinkel.nl hebben wij meerde biljartpoetsmachines om het onderhoud van uw bal zo goed mogelijk te houden. De BPM-16 poetsmachine is ontworpen om de biljartballen snel en zorgvuldig te reinigen en te poetsen. Deze machine poetst 16 ballen tegelijk. Doordat de meedraaiende afstandhouder bekleed is met vilt, kunnen de ballen elkaar niet raken en dus ook niet vies maken of beschadigen tijdens het poetsen. We hebben ook biljartpoetsmachines voor 8 ballen en 5 ballen. 

Sets bal onderhoud

Bij Biljartwinkel.nl verkopen wij sets voor uw bal onderhoud. In een set zitten 8 korte viltstrips, 1 lange viltstrip en 2 ronde schijven. Deze set is voor de D&K BMP4. We hebben ook een andere set waarbij u 16 korte viltstrips, 2 lange viltstrips en 4 ronde schijven krijgt. Deze set is voor de D&K balpoetsmachine MMP16. De viltstrips zitten in de sets om er voor te zorgen dat de ballen elkaar niet raken tijdens het poetsen. Hierdoor kunnen de biljartballen elkaar niet vies maken. 

Contact 

Als u nog vragen heeft over het bal onderhoud of over andere accessoires, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord in onze fysieke winkel in Deventer of over de telefoon.

Dibo
Facebook Instagram Youtube