Handschoenen

Handschoenen nodig voor tijdens het biljarten? Biljartwinkel.nl heeft een ruim aanbod aan biljarthandschoenen. Van diverse merken, biljarthandschoenen voor links- en rechtshandigen en met een perfecte pasvorm. U vindt o.a. onderstaande merken in ons assortiment:
 

-       IBS

-       Kamui

-       Longoni

-       Molinari

-       Mecguanto

-       Renzline

 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Cuetec handschoen
€ 7,50
Handschoen Renzline model 'biljarter' Zwart-wit
Special Price € 24,50 € 25,50
Handschoen Renzline model 'biljarter' Zwart-blauw
Special Price € 24,50 € 25,50
Handschoen Renzline model 'biljarter' Zwart-rood
Special Price € 24,50 € 25,50
Handschoen Renzline model 'biljarter' Zwart-geel
Special Price € 24,50 € 25,50
Handschoen Renzline model 'biljarter' Zwart-Oranje
Special Price € 24,50 € 25,50
Handschoen Renzline model 'biljarter' Zwart-Roze
Special Price € 24,50 € 25,50
Handschoen Renzline model 'biljarter' Zwart-Groen
Special Price € 24,50 € 25,50
Handschoen Opera professional
€ 14,95
Handschoen IBS Mesh Basic grijs
€ 5,99
Adam biljart handschoen Basic Black
€ 11,95

Geen voorraad meer

Laperti handschoen met klittenband sluiting Links
€ 12,50
Handschoen Links Longoni zwart met rood logo
€ 28,95
Handschoen Rechts Longoni zwart met rood logo
€ 28,95
Predator Second Skin biljarthandschoen
€ 31,95
Longoni Black Fire 2.0 Linkerhand
€ 38,50
Rechterhand Longoni Black Fire 2.0
€ 38,50
Linkerhand Longoni Sultan 2.0
€ 38,50
Rechterhand Longoni Sultan 2.0
€ 38,50
Handschoen Opera Standaard
€ 7,50
Taom Midas biljarthandschoen
€ 22,50
Dick Jaspers Aura Professional handschoen Grijs-Zwart
€ 19,95
Dick Jaspers Aura Professional handschoen Oranje-Zwart
€ 19,95
IBS biljarthandschoen zwart one size
€ 4,99
IBS biljarthandschoen Gold Mesh zwart one size
€ 14,99
IBS billiard glove Pro black 1-size
IBS billiard glove Pro bright red 1-size
€ 9,99
Poison Biljarthandschoen Camo Zwart-rood
€ 19,95

Geen voorraad meer

Artikelen 1-30 van 40

per pagina

Biljarthandschoenen

Handschoenen worden bij biljart vaak gebruikt voor een soepele(re) keuvoering. Vooral bij Libre (het korte spel) kan men bijna niet zonder biljart handschoen, zeker niet als u ook vaak vochtige handen heeft. De meest voorkomende biljarthandschoen is die voor de linkerhand. Dit komt simpelweg doordat de meeste biljarters rechtshandig zijn en met die hand hun keu bedienen. Alle handschoenen van Biljartwinkel.nl zijn linkshandig, tenzij anders wordt vermeld.

Waarom Biljarthandschoenen?

Biljarthandschoenen hebben met name een gripfunctie tijdens het biljarten. Klamme handen en keuen met vuildeeltjes zorgen voor een verminderde grip. In het heetst van de strijd kunnen biljarthandschoenen uitkomst bieden. Door de biljart handschoen komt uw klamme hand niet in contact met de keu. Hierdoor glijdt de keu niet ongecontroleerd weg en bent u dus verzekerd van goede grip. Ook kleine vuildeeltjes kunnen ervoor zorgen dat uw touch met de keu net niet optimaal is. Ook in dit geval is de biljarthandschoen de uitkomst. Speelt u biljart met een kunststof keu? Dan is het risico op vuildeeltjes veel groter. Ons advies is om dan zeker met biljarthandschoenen te spelen. De kunststof keuen houden de vuildeeltjes heel gemakkelijk vast. Uw grip heeft hieronder te lijden.  

Biljart handschoen voor links of rechts?

Wanneer u twijfelt voor welke hand u een biljart handschoen moet aanschaffen, dan helpen wij u graag. Het is namelijk heel simpel: Het gaat erom of u linkshandig of rechtshandig bent. Indien u linkshandig bent, heeft u in ieder geval een biljart handschoen nodig voor uw rechterhand. Op die manier kan de keu beter glijden, wanneer u met links de bal stoot. De frictie van vochtige handen wordt zo teniet gedaan. Wanneer u ook meer grip wilt hebben met uw stoothand, dan kunt u ook overwegen om een biljart handschoen voor uw linkerhand hierbij aan teschaffen. Voor rechtshandigen is bovenstaande exact omgekeerd. U heeft dan een biljart handschoen nodig voor uw linkerhand, zodat de keu goed over uw hand kan glijden. Wilt u meer grip met uw stoothand? Dan kunt u ook een biljart handschoen voor uw rechterhand bijbestellen. Met biljarthandschoenen van Biljartwinkel.nl weet u zeker, dat u de grip niet verliest.

Longoni, Mecguanto of een ander merk biljart handschoen

Al onze biljarthandschoenen hebben een perfecte pasvorm. Ze zijn uiterst rekbaar en sommige modellen zijn tweehandig: ze kunnen zowel rechts, als links worden gedragen. Daarnaast zijn er verschillende andere opties qua modelkeuze: met of zonder klittenband of een handschoen met suede binnenvoering tegen slijtage en diverse gekke printjes. De betere merken, bijvoorbeeld Longoni en Mecguanto hebben een betere pasvorm en minder dikke naden. Merken als Molinari leveren zelfs opengewerkte stof voor betere ventilatie tijdens het spelen, waardoor u minder snel klamme handen krijgt. Onze handschoenen zijn er in verschillende maten. Van heel klein tot XL. De maten staan gelijk aan de lengte van uw hand(en). Dit kan per merk verschillen, daar geven we met de maattabel altijd de lengtemaat aan. Zo vindt u de ideale biljart handschoen voor uw volgende biljartwedstrijd.

Biljarthandschoenen en andere accessoires bij Biljartwinkel

Om de totale biljartervaring te krijgen, hebben wij bij Biljartwinkel.nl nog veel meer accessoires voor u als biljarter. Naast het gebruik van een biljarthandschoen vindt u bij ons onder andere:

Meer dan alleen biljarthandschoenen

Naast biljarthandschoenen, hebben wij een ruim assortiment aan keu accessoires en tafel accessoires en u kunt bij ons ook terecht voor complete biljarttafels en biljart verhuur. Voor persoonlijk bent u van harte welkom in onze winkel in Deventer. Onze specialisten kunnen u daar van alles over de biljarthandschoenen en biljarten in het algemeen vertellen. U kunt natuurlijk ook altijd even contact opnemen.

Dibo
Facebook Instagram Youtube