Biljarttafel Verkopen

Wij van Biljartwinkel.nl weten als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om een koper te vinden voor uw biljarttafel. Het aantal biljarttafels dat tegenwoordig op de markt wordt aangeboden is intents groot, ook dat maakt de verkoop van uw Biljarttafel niet makkelijker. Wij als groot liefhebber van de biljartsport hebben altijd interesse in tweedehands biljarttafels. Aan de hand van uw aanbod zullen wij de tafel taxeren, om zo gezamenlijk tot een acceptabele prijs te komen waar beide partijen tevreden mee zijn.

Carambole en Pooltafel verkopen

Tegenwoordig kunt u vrijwel overal terecht voor het kopen van een pooltafel. Gloednieuw of tweedehands, het aanbod is enorm. Maar waar kunt u nou terecht voor de verkoop van een pooltafel? Bij wie anders dan bij de grootste dart & biljartwinkel van Nederland. Waar anderen een oude pooltafel zien, zien wij een prachtexemplaar die geschikt is voor wederverkoop. Wij weten namelijk als geen ander dat een goeie tweedehands pooltafel, absoluut niet onderdoet voor een nieuw exemplaar.

Ik wil mijn biljarttafel verkopen

U heeft jaren genoten van uw eigen biljarttafel maar wilt hem nu toch verkopen. Ongeacht uw reden van de verkoop wij van Biljartwinkel zijn geïnteresseerd, daarnaast willen wij het als een stukje service bieden. En wie kan nou beter uw biljarttafel verkopen dan dé Biljartwinkel van Nederland. Ook wanneer uw biljarttafel zichtbare gebruikssporen heeft of licht beschadigt is, hebben wij nog steeds belangstelling. Wij kunnen de tafel opknappen zodat hij weer geschikt is voor de tweedehands verkoop. Uiteraard zal de prijs die u ontvangt voor de tafel wel afnemen, wanneer wij nog onderhoudswerkzaamheden moeten verrichten.

Hoe werkt het?

Wanneer u uw biljarttafel wilt verkopen, kunt u ons contacteren via info@biljartwinkel.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0570 - 628304. Hierbij levert u ons indien mogelijk het volgende aan:

  • Gegevens m.b.t. het model, afmeting, merk e.d. van de tafel
  • Heeft de tafel een leiplaat, zo ja uit hoeveel delen bestaat dit
  • Indien de tafel beschadigingen bevat dit gelieve vooraf te melden
  • Duidelijke foto's van de tafel

 

Aan de hand van uw mail of telefoontje, zullen wij contact met u opnemen om vervolgens samen tot een overeenkomst te komen. Mocht u onduidelijkheden of vragen hebben dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook met vragen omtrent andere producten helpen wij u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door dé Biljartwinkel van Nederland.

Dibo
Facebook Instagram Youtube