Airhockeytafel huren

Heeft u interesse in het huren van een airhockeytafel? Dan bent u bij Biljartwinkel.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk verschillende airhockeytafels die u kunt huren. Airhockey is een sport die leuk is voor jong en oud en altijd veel speelplezier creëert. Belangrijke vaardigheden bij airhockey zijn snelheid, reactievermogen en behendigheid. Een airhockeytafel voor thuis, op het kantoor, in de sportkantine of in de kroeg is altijd een goede toevoeging. Heeft u een feestje of gelegenheid die vraagt om een airhockeytafel? Bekijk dan eens onze airhockeytafels voor de mogelijkheden.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
HUUR Airhockeytafel Shark 8FT Outdoor huren

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via 0570 628 304 of via verhuur@dartwinkel.nl

Op voorraad

1 artikel

per pagina

Airhockeytafel Shark 8FT Outdoor

Een van de airhockeytafels die wij verhuren is de Airhockeytafel Shark 8FT outdoor. Deze Shark airhockeytafel is een echte blikvanger en is uitgerust met muziek en ledverlichting. De tafel speelt supersnel en staat garant voor maximaal speelplezier. De tafel is ook waterproof, waardoor deze ook buiten kan staan tijdens een tuinfeest. Regen of wind doet deze tafel namelijk niks door zijn stevige bouw. Ook voor een beurs of evenement is deze tafel uiterst geschikt. Aan de hand van de mooie geluidseffecten en flitsende ledverlichting trekt de tafel gemakkelijk de aandacht van potentiële klanten. Een airhockeytafel huren kan dus meer brengen dan alleen plezier!

Airhockeytafel Speedy 7FT indoor

Een andere mogelijkheid voor het huren van een airhockeytafel is de Airhockeytafel Speedy 7FT indoor. Deze tafel is perfect voor indoor feesten, partijen en evenementen. De tafel is voorzien van ingebouwde verlichting en digitale scoretellers. Hierdoor hoeft u zich tijdens het spelen enkel te focussen op het spel. De airhockeytafel creëert levendigheid en maakt jong en oud fanatiek. Het is ook erg leuk om te spelen met vrienden, omdat men er vaak erg competitief van wordt. Het huren van deze airhockeytafel maakt uw feest dan ook een succes!

Contact Biljartwinkel.nl

Bij Biljartwinkel.nl doen wij, zoals de naam al doet vermoeden, veel meer dan alleen het verhuren van airhockeytafels. Wij zijn namelijk echte specialisten op het gebied van biljart. Voor alles over biljart kunt u dan ook bij ons terecht. Zo bieden wij allerlei verschillende biljartkeuen, diverse biljarttafels, wisselende biljartballen en allerlei biljartaccessoires aan. Naast de verkoop doen wij ook veel op het gebied van onderhoud, zodat u zich alleen hoeft te focussen op het spelen. Hierbij kunt u denken aan het onderhoud van uw tafel, de keuen en de ballen. Heeft u vragen over het huren van een airhockeytafel of interesse in een van onze vele andere producten? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij u graag verder!

Dibo
Facebook Instagram Youtube