Keu Extensions

Keu extension

Van plan om uw biljartkeu te verlengen? Bij Biljartwinkel.nl vindt u een breed assortiment keu extensions. Een keu extension geeft u net dat extra bereik tijdens het spelen. De keu extensions zijn bij ons beschikbaar van de merken Adam, Artemis, Buffalo, Jos Bongers, Longoni, Molinari en Predator.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Uitschuifbare universele biljartkeu extender
€ 38,95
Adam keu extension inclusief adapter
€ 89,95
Adam Extension 27cm full set - voor oudere Buffalo en Adam keuen
3Lobite montage door Dibo Biljartwinkel
€ 25,00
3Lobite alu insert
€ 36,50
Xtendo 3lobite 10cm
€ 98,00
Cuetec Smart extension, metallic zwart
€ 69,95
Predator extensions in 3 maten
€ 27,50
Cuetec Smart extension, metallic wit Cynergy
€ 69,95
10cm Longoni 3-Lobite XTENDO CARBON
€ 96,00
Xtendo 3lobite 10cm
€ 98,00
30cm Longoni 3-Lobite XTENDO CARBON
€ 100,00
Xtendo 3lobite 10cm
€ 170,00
Universal Smart Extender inclusief adapter
€ 75,00
3Lobite installatie set
€ 75,00
Predator QR Mini Extension, 3 inch
€ 110,00
Universal extension voor NovaRossi keuen
€ 75,00
Buffalo/Adam extention adapter zwart/aluminium
€ 14,95
Renzline telescopic rest head complete
€ 82,50
Bongers extension adapter zwart aluminium met rubber dop
€ 12,50
Jos Bongers keu extension 20cm
€ 74,95
OP=OP 10cm Fixed Extension 2.0 - GEEN ADAPTER
Special Price € 59,00 € 129,00
Jos Bongers keu extension 30cm
€ 74,95
Uitschuifbare extension 32cm
€ 57,50
Longoni Xtendo 3Lobite Dinamica telescopic
€ 185,00
Extension Balance Rite voor 3/16x18 (18T)
€ 39,50
Cuetec Duo extension met adapter
€ 139,95
Buffalo keu extension Carbon 3 in 1 set + bumper
€ 99,95
Vaula Zero extension 16cm
€ 59,95
3Lobite brass apdapter insert
€ 39,50

Artikelen 1-30 van 35

per pagina

De functie van keu verlengstuk

De extension van de keu is, zoals de naam doet vermoeden, een keu verlengstuk dat bevestigd kan worden op de keu. Deze extra lengte kan zeer goed van pas komen als u net iets tekortkomt om de bal te kunnen stoten. Daarnaast is het ook mogelijk om een verlengstuk met extra grip aan te schaffen. Dit kan helpen om tijdens een spannend moment, met zwetende handen, die moeilijke bal toch goed te raken. De keu extension zorgt dus voor meer balans en controle. Bij het kiezen van een keu verlengstuk is het belangrijk om te investeren in kwaliteit en comfort. Het keu verlengstuk moet stevig zijn om langdurig gebruik te garanderen. Daarnaast moet het comfortabel aanvoelen tijdens het spel. Verbeter uw biljartspel en bereik moeilijke shots met gemak met een hoogwaardig verlengstuk biljartkeu van Biljartwinkel.nl.

 

Voordelen van een verlengstuk biljartkeu

Een verlengstuk biljartkeu biedt verschillende voordelen voor biljartspelers:

  • Ten eerste vergroot het de reikwijdte van de speler, waardoor het mogelijk wordt om shots te bereiken die anders moeilijk te spelen zouden zijn. Dit is voornamelijk handig bij shots aan de andere kant van de tafel of wanneer een speler niet in staat is om dichtbij genoeg te komen voor een comfortabele stoot.
  • Daarnaast biedt een (Longoni) verlengstuk meer stabiliteit en controle tijdens het spelen. Door de extra lengte kan de speler een betere grip krijgen en de keu stabiel houden.

 

Maten keu extension

Een keu extension is beschikbaar in diverse maten. In ons assortiment vindt u extensions met een lengte uiteenlopend van 10 tot 30 centimeter. Wilt u liever zelf kunnen bepalen hoe lang uw keu extension is? Schaf dan een uitschuifbaar model aan. Deze kan gemakkelijk worden aangepast aan de extra centimeters die u op dat moment nodig heeft. Houdt er wel rekening mee dat een keu volgens de regelgeving niet langer zijn dan 150 centimeter. Het is dus goed om hierop te letten bij de aanschaf en het plaatsen van een verlengstuk op uw keu.

Bij Biljartwinkel.nl vindt u keu extensions van de volgende merken:

  • Adam
  • Buffalo
  • Cuetec
  • Jos Bongers
  • Longoni
  • Predator

 

Andere keu onderdelen en accessoires

Biljartwinkel.nl is dé biljartshop en -specialist wanneer u fan bent van biljart. Wij hebben een diep en breed assortiment keu accessoires als het aankomt op biljarten. Naast keu extensions vindt u bij ons bijvoorbeeld ook pomeransen, krijt en krijthouders, topeinden, biljart handschoenen, rubber doppen en handgrepen. Maar ook voor het onderhoud van uw keu bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Persoonlijk advies Longoni verlengstuk

Wint u liever wat persoonlijk advies in voor u overgaat tot de aankoop van keu extensions of een Longoni verlengstuk? Bij Biljartwinkel.nl helpen we u graag bij het kiezen van het juiste keu verlengstuk dat past bij uw behoeften en speelstijl. U bent altijd van harte welkom in onze winkel aan de Bergenvaardersstraat in Deventer. Onze experts kunnen u alles vertellen over onze producten en het eventueel benodigde onderhoud. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen.

 

Dibo
Facebook Instagram Youtube