Keuen

Keuen zijn er in verschillende soorten en maten. Welke biljartkeu het beste bij u past, is volledig afhankelijk van uw speelstijl, persoonlijke voorkeur en het type biljart dat u speelt. Een belangrijk aspect bij het selecteren van een biljartkeu is het gewicht van de keu. Deze varieert namelijk tussen de 480 en 510 gram. Een zwaardere keu biedt meer kracht terwijl een lichtere keu meer controle geeft. De verschillende biljartkeuen van Biljartwinkel.nl worden onderverdeeld in:   

1-delige keuen

Een eendelige keu wordt ook wel een 'huiskeu' genoemd. Dit soort keu wordt namelijk veel gebruikt in poolcentra of thuis omdat dit de perfecte keu is voor een potje biljart op recreatief niveau. Biljartwinkel.nl heeft stevige en solide eendelige keuen in het assortiment. Hierbij kunt u denken aan keuen van het merk Artemis, Buffalo, Hardwood of Stinger. 
 

Carambole keuen

Carambole keuen zijn biljartkeuen speciaal voor carambole-biljart. Een carambole keu is vaak gemaakt van esdoornhout of beukenhout en varieert van gewicht. De carambole keuen die Biljartwinkel.nl verkoopt, hebben een standaard afmeting van 140 cm (tenzij anders vermeld). 
Biljartwinkel.nl verkoopt carambole keuen van onder andere Adam, Artemis, Buffalo, Longoni en Raymond Ceulemans

Snooker keuen


Snooker keuen zijn ontwikkeld voor het spel snooker. Een snooker keu is vaak korte dan een keu voor biljart. De biljarttafels zijn bij snooker ook vaak een stuk groter waardoor de snooker keu meestel verlengd kan worden. 
Biljartwinkel.nl heeft zowel snooker keuen voor de professionals als de beginners. Wij hebben snooker keuen van onder andere Buffalo en Ontario.  

Pool keuen


Pool keuen zijn over het algemeen wat zwaarder en varieren in gewicht tussen de 540 tot 600 gram. Afhankelijk van de grootte van de pooltafel en de speelstijl kies je het gewicht van de keu. Tevens bestaat een pool keu uit twee delen. Het grote voordeel van een twee-delige pool is dat ze gemakkelijk mee te nemen zijn in een keukoker of een keutas. Biljartwinkel.nl verkoopt pool keuen van onder andere Artemis en Buffalo. 
 

Korte en kinder keuen


Korte kuien worden vaak gebruikt op plekken waar de ruimte tussen de tafel en de muur beperkt is. Ook worden korte keuen vaak gebruikt als keu voor kinderen. Gezien de lengte van de korte keuen scheelt het ook in gewicht waardoor de keu makkelijker in gebruik is. Biljartwinkel.nl verkoopt korte keuen van onder andere Artemis, Cuetec, Hardwoord en Verano.  

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een geschikte biljartkeu!
 

*Het gewicht van een keu kan in sommige gevallen 2% afwijken

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Buffalo Century II biljartkeu 1
€ 179,00
Buffalo Century II biljartkeu 5
€ 179,00
Adam biljartkeu Professional Zonin 3
€ 289,00
Adam biljartkeu Professional Zonin 1
€ 289,00
Verano poolkeu nr.7 goud
€ 115,00
Twee delige club poolkeu met een goede prijs-kwaliteitverhouding
€ 35,00
Buffalo Club poolkeu 2-delig zwart
€ 35,00
Buffalo Excellent 1 biljartkeu 120 cm
€ 129,00
Triton S2 model 1 Carambole keu 140cm
€ 59,95
Longoni BLUE NIGHT by MARCO ZANETTI - 2x S2 - 520 Gram
€ 1.495,00
Longoni BLUE NIGHT by MARCO ZANETTI - Luna Nera - 515 Gram
€ 1.595,00
Buffalo Excellent 5 biljartkeu 120 cm grijs
€ 119,00
1 delige club poolkeu 145cm met 13mm lijmpomerans
€ 37,50
1 delige huiskeu 140cm met schroefpomerans
€ 37,50
1 delige huiskeu 140cm met 12mm lijmpomerans
€ 34,95
Ceulemans huiskeu 142cm met 12mm tip. Met certificaat.
€ 32,95
Buffalo Poolkeu Click & Go huiskeu
€ 37,95
Adam Super Pro carom cue 906 met Tech10 shafts
Special Price € 1.399,00 € 1.429,00
Adam biljart keu Super Pro X2 905 1B/2S +Ext.
Special Price € 1.299,00 € 1.349,00
Adam Super Pro carom cue 904 TECH10 shafts
Special Price € 1.299,00 € 1.399,00
Adam biljart keu SS Classic X2 1B/2S nr.1
Special Price € 899,00 € 999,00
Adam biljart keu Professional Osaka
€ 229,00
Adam Supreme Gifu X2 Carom keu
€ 360,00
Adam Supreme Sakai X2 Carom keu
Special Price € 329,00 € 369,00
Artemis pool keu Sneaky Pete
Special Price € 45,00 € 47,95
Artemis  pool keu model 14. Tribal zwart
€ 92,50
Artemis  pool keu model 3 Zwart - rood/wit
€ 79,50
Artemis poolkeu pearl series Blauw
€ 79,50
Artemis poolkeu pearl series Rood
€ 79,50
Artemis Mister 100 Explosion Nano Black Blue
€ 115,00

Welke types biljartkeuen zijn er?

Het kiezen voor de juiste biljartkeu is belangrijk. Speelt u op een pooltafel, een carambole biljart of een snookertafel? Voor elk type spel is er een ander type keu. 

Breed assortiment keuen

Elke keu heeft zijn eigen eigenschappen. De lengte van de keu, de prijs van de keu en het type pomerans maken dat elke keu van elkaar verschilt. Welke biljartkeu bij u past is heel persoonlijk. Kom gerust langs in Deventer bij de grootste biljartwinkel van Nederland voor persoonlijk advies en om verschillende keuen uit te proberen.

Verschillende merken keuen

Bij biljartwinkel hebben wij een groot scala biljartkeuen. Heeft u voorkeur voor een bepaald merk? Of wilt u graag advies van één van onze experts met jarenlange ervaring? Wij adviseren u graag. Wij hebben onder andere de volgende merken ruim op voorraad:

Welke biljartkeu(en) heb ik nodig? 

Allereerst is het belangrijk om te beslissen of u een Carambole keu, een Pool keu of een Snooker keu nodig hebt. Verder hangt de keuze voor de beste keu af van uw eigen wensen. Er zijn verschillende merken keuen, goedkope keuen, dure keuen, lichte keuen, zware keuen en misschien vindt u het ook wel belangrijk dat u een mooie keu heeft. Biljartwinkel biedt de volgende soorten keuen:
 

Biljartkeuen kopen

Een biljartkeu kopen kan zeer lastig zijn. Hoe voelt een keu aan? Hoe is de grip? Stoot de keu zoals u het wilt? Wij begrijpen dat het kiezen van een juiste biljartkeu essentieel is voor een optimaal spel. Of u nu een beginner bent die de basis van het spel onder de knie wil krijgen, of een ervaren speler die zijn of haar spel naar een hoger niveau wil tillen, bij Biljartwinkel.nl hebben we de juiste biljartkeu voor u. Indien u uw biljartkeu online bestelt, kunt u binnen 14 dagen uw bestelling retouren. U kunt de biljartkeu zelf uitproberen om aan te voelen of deze keu perfect is voor u. Wilt u uw biljartkeuen in de winkel kopen? Dan is dat geen enkel probleem. Onze showroom in Deventer is voorzien van een aantal biljarttafels, zodat u uw mogelijke nieuwe keu kunt uitproberen. Ons assortiment biedt een ruime selectie aan biljartkeuen, variërend in merk, lengte en prijs. Voordat u biljartkeuen gaat kopen, kunt u de perfecte set up voor uw biljartkeu vinden. Op deze manier weet u zeker, dat uw nieuwe biljartkeu perfect is voor u. Heeft u vragen over onze biljartkeuen? Wilt u een biljartkeu kopen? Start vandaag nog met het verkennen van ons uitgebreide assortiment en koop de ideale biljartkeu! Heeft u andere vragen over biljartproducten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Deventer. Wij helpen u graag of ontvangen u onder het genot van een kop koffie.

Dibo
Facebook Instagram Youtube