Markeer onderdelen

Markeer onderdelen

Uw biljartballen markeren is zeer belangrijk. Op deze manier kunt u ballen schoonmaken, ballen goed replacen en het spel goed voortzetten. Bij Biljartwinkel.nl vindt u diverse markeer onderdelen om uw biljartballen te markeren. Bekijk ons assortiment biljartbal markeerders en overige markeer onderdelen hieronder.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Wit afteken potlood, per stuk.
€ 0,85
High-end Kaderbak 230 Kunststof
€ 125,00
Kaderbak Match 285
€ 119,95
Duurzame diamonds stickerset biljart
€ 11,50
Wit afteken potlood, per doos van 12
€ 8,50
Witte afteken gelpen, per stuk.
€ 1,95
Dopjes voor banden pooltafel type 12.8
€ 1,15
Potloodslijper met opvangbakje-
€ 1,00
Kaderbak Match 230
€ 109,95
Bal markeerder 61.5mm Super Aramith
€ 18,95

Geen voorraad meer

Tefco Master Spots
€ 4,50

Geen voorraad meer

Bal markeerder doorzichtig
€ 6,95

Geen voorraad meer

12 artikelen

per pagina

Biljartbal markeerstickers

Bij Biljartwinkel.nl vindt u diverse markeer onderdelen. Een hiervan is de biljartbal markeersticker. Door het plaatsen van stickers op het vilt kunt u eenvoudig een spot aanbrengen waar de bal lag. Bij ons vindt u onder andere de stickersets van Diamond. Deze stickersets hebben wij met geruite stickers en ronde stickers. Zo is er voor ieder wat wils op gebied van markeerstickers.

Biljartbal markeerder

Naast de markeerstickers hebben wij nog vele andere markeer onderdelen in ons assortiment. Wanneer u op zoek bent naar bal markeerders, dan hebben wij ook twee varianten in ons assortiment. Wij hebben een bal markeerder van Aramith in ons assortiment. Deze is zeer exact afgemeten op de Super Aramith biljartballen. De diameter hiervan is 61,5 mm. Daarnaast hebben wij nog een basis doorzichtige bal markeerder. Deze bal markeerder is geschikt voor allerhande biljartballen, zodat u de juiste spot exact kunt aangeven.

Markeerpotloden en markeerpennen

Naast stickers en reguliere bal markeerders hebben wij ook markeer onderdelen in de vorm van pennen en potloden in ons assortiment. Door middel van de pennen en potloden kunt u eenvoudig een witte aanduiding plaatsen op het vilt. Met deze markeerpotloden en markeerpennen plaatst u kaderlijnen op uw biljarttafel en kunt u afstootpunten eenvoudig spotten. U kunt bij ons witte aftekenpotloden bestellen. Deze hebben wij zowel per set van 12 als losse potloden. Met deze potloden zet u afstootspots en tekent u de kaderlijnen eenvoudig uit op het vilt. Tevens hebben wij witte gelpennen in ons assortiment. De functie van deze pennen is hetzlefde als de markeerpotloden. De gelpennen vlekken niet, waardoor kaderlijnen goed op het vilt worden weergegeven.

Kaderbakken

Met kaderbakken tekent u eenvoudig de kaderlijnen uit op uw biljarttafel. Wij hebben kaderbakken met grote hoeken en kleine hoeken, zodat alle juiste lijnen afgetekend kunnen worden. In ons assortiment vindt u kaderbakken voor tafels met een grootte van 230 cm en kaderbakken voor tafels met een grootte van 285 cm. Zo kunt u op iedere biljarttafel de juiste belijning aanbrengen.

Meer dan alleen markeer onderdelen

Bij Biljartwinkel.nl vindt u veel meer producten dan alleen markeer onderdelen. U heeft niets aan de Super Aramith bal markeerder zonder de Super Aramith biljartballen van 61,5 mm. Deze biljartballen zijn van topkwaliteit en worden continu verder ontwikkeld. Daarnaast vindt u bij Biljartwinkel.nl diverse biljart keuen, biljarttafels en overige biljart accessoires. Met uw keukoffer en keutas bergt u uw biljartproducten te allen tijde netjes op. Met de biljartproducten van Biljartwinkel.nl maakt u uw biljartuitrusting compleet!

Contact Biljartwinkel.nl

Wilt u uw markeer onderdelen bestellen bij Biljartwinkel.nl? Wilt u producten uitproberen of heeft u vragen over de producten in ons assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Deventer. Wij staan u graag nader te woord.

Dibo
Facebook Instagram Youtube