Aramith


Aramith

Een legende in de biljartwereld, Aramith. Sinds het recente decennia varen de Belgische Aramith-biljartballen op een legendarische reputatie voor het uitmuntende uithoudingsvermogen en compromisloze kwaliteit. Gemaakt door Saluc in België. Aramith excellence is het reusltaat van een hightech proces dat de ongeëvenaarde eigenschappen van fenolhars combineert met een fijn Belgisch vakmanschap. De consequent betrouwbare prestaties van Aramith garanderen spelers het plezier van een vlijmscherpe precisie. Hun uitzonderlijk lange levensduur biedt de eigenaar van de tafel de beste prijs-kwaliteitverhouding jaar in jaar uit. 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Pool Accessoire-Kit Aramith Standaard
€ 299,00
Pool Accessoire-Kit Aramith Premium
€ 379,00
Pool Accessoire-Kit Aramith Pro-Cup
€ 549,00
Aramith poolballen tas
Special Price € 79,50 € 83,95
Koffer inclusief Aramith Premium 57.2 poolballen
€ 249,00
Super Aramith Golfbiljart 61,5 mm
€ 225,00
Super Aramith Traditional Dark Red 61,5mm
Special Price € 125,00 € 132,50
Super Aramith Traditional Dark Red 61,5mm
€ 83,50
Super Aramith De Luxe 61,5 mm
€ 89,50
Super Aramith Tournament 61,5 mm
Aramith carambole ballen 61,5mm
€ 80,00
Biljartballen Super Aramith Tournament X4 met blauwe bal
Special Price € 129,95 € 143,00
Biljartballen Super Aramith Pro Cup X4 met blauwe bal
€ 138,94
Aramith Pro-Cup Prestige biljartballen
€ 145,00
Het nieuwe Super Aramith 5-ball spel
€ 185,00
Poolballen set Aramith Continental
€ 30,00
Aramith carambole ballen diverse maten
€ 12,50
Poolballen Aramith Premier
€ 70,00
Losse Super Aramith Blauwe biljartbal 61,5mm
€ 24,00
Losse Aramith Dark Red Rode biljartbal 61,5mm
€ 22,50
Losse Super Aramith Crazy ball carambole 61,5mm
€ 49,95
Losse Aramith gele biljartbal 61,5mm
€ 24,00
Losse Aramith Magneetbal Wit met groen Logo voor geldinworp pooltafels 57,2mm
Losse Poolbal Aramith Crazy 8 Bal 57,2 mm
€ 20,00
Losse genummerde poolballen aramith 57.2mm
€ 12,50
Pool Aramith Jim Rempe Oefenbal
€ 35,95
Losse Poolbal Aramith Pro Cup TV 57,2 mm
€ 27,50
Losse Aramith biljartbal in diverse diameters
€ 4,95
Poolballen Aramith Nine Ball Set 57,2 mm
€ 85,00
Aramith Casino voor English Pool
€ 50,00

Artikelen 1-30 van 63

per pagina

Aramith kwaliteit 

Aramith-fenolhars maakt het verschil! In plaats van een polyester nummerplug-ontwerp heeft Aramith het concept nauwkeurig gegraveerd in een massieve kern die helemaal door de bal loopt. Dit sluit uit dat de nummerkernen op de bal na verloop van tijd vervagen, of wegvallen. Het gebruik van fenolhars zorgt voor homogene eigenschappen in elk balgedeelte. Zo homogeen dat wanneer hij uiteindelijk zijn breekpunt bereikt dat men met een lading van minimaal 5 ton moet komen om de bal willekeurig te breken. Omdat het raken van de ballen de essentie van het biljartspel is, is slagvastheid een kritieke factor. Aramith's fenolische warmte uithardingsproces stabiliseert volledig de spanningen van het materiaal. Het produceert een verglaasd oppervlak met een hoge dichtheid dat maximale impactbestendigheid biedt. Perfect voor de fanatieke stoters onder ons.

Super Aramith De Luxe

Aramith staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Deze kwaliteit komt terug in de Super Aramith De Luxe carambole ballen. Door de continue ontwikkeling van biljarttafels en tafellakens heeft Aramith de technologie van de carambole ballen ook verder geïnnoveerd. Door deze innovatie is de levensduur en het rolvermogen van de Super Aramith de Luxe carambolebal perfect. Door het gebruik van phenolhars in de ballen is het stootvermogen zo hoog mogelijk. Deze ballen blijven heel lang perfect rond. Speelt u carambole biljart bij een kleine vereniging? Dan raden wij de Super Aramith de Luxe ten zeerste aan.

Super Aramith Tournament

De Super Aramith Tournament wordt tegenwoordig het meest verkocht als carambole ballenset. De Super Aramith Tournamint 61,5 mm is het paradepaardje onder de carambole ballen. De kwaliteit is dermate hoogstaand, dat deze ballen een ultiem lange levensduur hebben. De technologie is zeer actueel en de ballen zijn perfect gemaakt voor de huidige biljarttafels en biljartlakens. Het kaatsvermogen is zeer hoog door de hardheid van de ballen, waardoor de balans en de ronde vorm van de ballen zo lang mogelijk gewaarborgd blijft. Mooie bijkomstigheid is, dat deze biljartballen geen burnspots achterlaten op biljartlakens. Ook uw biljarttafel is gebaat bij de Super Aramith Tournament. 

Aramith poolballen

Aramith staat niet alleen bekend om de topkwaliteit caramboleballen. Ook op gebied van poolballen kunt u gebruik maken van de hoogwaardige kwaliteit van Aramith. De Aramith Premier is een hoogwaardig instapmodel op gebied van de poolballen van Aramith. Deze poolballen set is verkrijgbaar in afmetingen van 48 mm tot en met 57,2 mm. De laatste afmeting is het wedstrijdformaat van poolballen. Door de afwerking met vernis hebben deze poolballen van Aramith een perfecte glans. De prijs voor deze poolballen valt heel erg mee, waardoor de prijs-kwaliteit verhouding optimaal is. Wilt u liever het paradepaardje onder de poolballen van Aramith hebben? Dan is de Super Aramith Pro 57,2 mm poolballen set voor u weggelegd. Deze set poolballen heeft de diameter van wedstrijdformaat en de topkwaliteit van Aramith. Het oppervlak van de bal is zo gefabriceerd, dat de slijtage aan de bal en de tafel minimaal is. Deze set van Aramith is van topkwaliteit en uitermate duurzaam.

Aramith snookerballen

Ook op gebied van snookerballen heeft Aramith genoeg te bieden om elk niveau speler tegemoet te komen. Voor de beginnend snookerspeler is een hoogwaardige set snookerballen met een goede prijskwaliteit verhouding heel gewenst. Aramith heeft een perfecte set snookerballen om als instapballen te gebruiken. De Aramith snookerballen set is verkrijgbaar in diverse maten, zodat u desgewenst kunt oefenen op uw niveau. De afwerking van de ballen is op niveau van Aramith. De ballen glanzen perfect en de duurzaamheid van de ballen wordt ook door de hoogwaardige afwerking gerealiseerd. Bent u een geoefend snookerspeler? Dan is de Aramith Super Crystalate snookerballen set perfect voor u. De ballen zijn op wedstrijdformaat (52,4 mm) en zijn perfect afgewerkt. Deze ballen van Aramith hebben de hoogst mogelijjke kwaliteit op gebied van snookerballen.

Aramith en meer topmerken bij Biljartwinkel.nl

Naast Aramith treft u nog veel meer hoogwaardige biljartmerken in ons assortiment. Bent u op zoek naar een goede biljartkeu? Bekijk dan onze producten van Raymond Ceulemans hier. Ook de hoogwaardige producten van Laperti, 3lobite en de lakens van Iwan Simonis treft u bij ons in het assortiment. Bekijk hier al onze topmerken en zoek uw ideale biljartproducten bij het merk van uw keuze.

Aramith bij Biljartwinkel.nl

Aramith artikelen kopen doet u bij Biljartwinkel. Niet beschikt biljartwinkel alleen over de de beste kwalitatieve biljartballen van Aramith, maar heeft daarnaast ook nog, Aramith Ball Restorer, om eventuele uw oudere ballen weer als nieuw te lijken, of een Aramith Pro-Cup Pool accessory Kit, om al uw professionele biljartgereedschap in een veilige, compacte en mobiele case te waarborgen. Altijd fijn en handig voor als u ergens anders een potje gaat stoten. Heeft u vragen over het merk Aramith, neemt u dan gerust contact met ons op, of kom gezellig langs in onze mooie showroom in Deventer.

 

Dibo
Facebook Instagram Youtube