Joint protectors

Als biljartliefhebber bent u natuurlijk extra zuinig op uw keu en andere biljartspullen. Daarom heeft u ook joint protectors nodig voor het schroefdraad of de pomerans van uw biljartkeu. Zo houdt u uw spullen lang mooi! Bij Biljartwinkel.nl hebben we verschillende pomerans beschermers beschikbaar voor het topeind of het ondereind, zowel los als in sets. Met welk merk u ook het liefste speelt, wij hebben ongetwijfeld de joint protector in ons assortiment die u zoekt. Denk aan merken als Adam, Raymond Ceulemans, Buffalo, Artemis, Longoni, Nova Rossi en Caudron. Daarnaast past een deel van de bij ons verkrijgbare exemplaren zelfs op keuen van meerdere merken!

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Joint protector Longoni SPACE VP2 shaft
€ 18,00
Set Bongers Joint Protectors Carambole
Special Price € 8,50 € 9,90
Longoni pomerans beschermer 11,5-12,8mm siliconen
€ 2,50
Vervangend schroefdraad
€ 17,50
Joint protector Ceulemans voor ondereind
€ 6,95
Longoni jointprotector de Luxe set
€ 10,00
Buffalo Joint Protector set Carambole
€ 12,50
Longoni jointprotector vp2
Special Price € 8,50 € 9,95
Adam Joint Protector Set Carambole
€ 12,50
Pomerans beschermer voor topeind
€ 1,95
Pomeransbeschermer Rood
€ 1,95
McDermott joint protector MALE 3/8-10T
Special Price € 10,00 € 11,00
McDermott joint protector SET 3/8
Special Price € 18,50 € 19,50
Pomeransbeschermer Zwart 9 tot 11mm
€ 1,95
Katana Joint Protector Set Uni-Loc
€ 29,50
Artemis joint protector (set)
€ 10,95
NovaRossi protectorset Radial Joint
€ 7,95
Joint protector Ceulemans voor topeind
€ 6,95

Geen voorraad meer

Joint protector Longoni SPACE VP2 BUTT
€ 24,95

Geen voorraad meer

19 artikelen

per pagina

Soorten pomerans beschermer

Kunt u ook wel een pomerans beschermer gebruiken? Een verstandige keuze. Biljartwinkel.nl heeft diverse protectors beschikbaar voor zowel het topeind als het ondereind. Hieronder vindt u de verschillende soorten protector keu die bij ons beschikbaar zijn.

Schroefdraad protector

Het schroefdraad van de keu is zeer kwetsbaar. Het is belangrijk dat de schroefdraad beschermd wordt wanneer deze niet is voorzien van bijvoorbeeld een schroefgewicht. Daarom biedt Biljartwinkel.nl verschillende soorten schroefdraad joint protectors aan. Deze protectors kunnen gemakkelijk op topeinden of ondereinden worden gemonteerd. Zo weet u zeker dat de schroefdraad niet beschadigd raakt. Kijk wel goed welke soort protector u bestelt, zodat u niet per ongeluk een schroefdraad protector voor een topeind bestelt, terwijl u er een voor een ondereind nodig heeft.

Pomerans protector

De pomerans is het meest belangrijke onderdeel van uw biljartkeu. Hoe u met de pomerans de biljartbal raakt, maakt tenslotte alle verschil! Een goede reden om na te denken over de bescherming ervan met onze joint protectors, zodat ze in goede conditie blijven. Een pomerans protector heeft drie functies. Ten eerste beschermt het de pomerans tegen stoten, schuren of andere schade. Daarnaast helpt de protector om uitdroging en verharding van de pomerans tegen te gaan. Tot slot maakt een pomerans protector het mogelijk om uw keu mee te nemen zonder dat u krijtvlekken in uw tas krijgt. Win-win-win dus!

Protector keu bestellen

Als u uw pomerans beschermer voor 18:00 uur bestelt, dan verzenden we deze doorgaans nog dezelfde dag (afhankelijk van de voorraad). Orders boven de €125,- verzenden we binnen Nederland gratis. Retourneren kan gratis tot 14 dagen na ontvangst. Wilt u meer weten over een protector keu die u heeft gezien of heeft u vragen over andere producten? Neem contact met ons op! Wilt u de artikelen die u op het oog heeft liever eerst in het echt zien? Dan bent u van harte welkom in onze winkel in Deventer. Daar voorzien we u graag van advies en kunt u keuen en biljarttafels testen.

Dibo
Facebook Instagram Youtube