Flipperkasten huren

Gaat u een groot bedrijfsfeest vieren en wilt u hiervoor graag een flipperkast huren? Bij Biljartwinkel bent u aan het juiste adres voor het huren van een flipperkast! Omdat bijna iedereen wel bekend is met een flipperkast is dit altijd een leuke toevoeging aan uw bedrijfsfeest of andere bijeenkomst.
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Flipperkast huren

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via 0570 628 304 of via verhuur@dartwinkel.nl

Op voorraad

1 artikel

per pagina

Kostenplaatje van flipperkasten huren

Voor het huren van een flipperkast betaalt u bij Biljartwinkel naast de huurprijs geen extra kosten. Komt u de flipperkast bij ons ophalen? Dan betaald u geen verzendkosten., heeft u liever dat wij de flipperkast bij u afleveren? Dat is ook mogelijk! Wij hebben de juiste karren tot onze beschikking voor het vervoeren van de flipperkast. Hierbij brengen wij naast de verhuurprijs ook verzendkosten bij u in rekening. Deze vervoerkosten bedragen €0,68 (exclusief btw) per gereden kilometer. Hierbij bent u na het afleveren direct klaar om gebruik te maken van de flipperkast.

Verhuur van andere speltafels

Naast dat u bij Biljartwinkel aan het juiste adres bent voor het huren van een flipperkast, kunt u ook andere speltafels bij ons huren. Denk hierbij aan een biljarttafel, airhockeytafel, voetbaltafel of een tafeltennistafel. Bij de verhuur van deze speltafels zitten alle benodigde onderdelen, zo kunt u direct starten met een potje biljart of airhockey. Daarnaast bieden wij u dartbanen aan ter verhuur. Dit zijn ideale toevoegingen aan een bedrijfsfeest of andere gelegenheid.

Wij bieden u meer

Wij zouden natuurlijk geen Biljartwinkel heten als wij geen biljartartikelen verkochten. Naast dat u er voor kunt kiezen om een biljarttafel bij ons te huren, kunt u er ook een aanschaffen. Om van start te kunnen geen heeft u natuurlijk ook andere biljartartikelen nodig, zoals biljartballen, biljartkeuen en keuhouders. Deze kunt u ook bij Biljartwinkel aanschaffen Wij hebben verschillende biljart- en- pooltafels in onze collectie. Deze zijn van verschillende merken verkrijgbaar namelijk:

  • Heemskerk
  • Roothaert
  • Buffalo
  • Dynamic
  • Clash
  • Gabriels
  • Bilijardai

 

Wilt u graag besparen op de kosten? Wij bieden verschillende tweedehands biljarttafels aan. Deze zijn in goede staat, want wij onderhouden deze tafels. Indien nodig vervangen wij beschadigde onderdelen. Klink goed, toch?

Contact flipperkast huren

Heeft u interesse in het huren van een flipperkast bij Biljartwinkel? Neem gerust contact met ons op of kom een bezoek brengen aan onze showroom. Deze is gevestigd in Deventer. Hier kunt u naast meer informatie krijgen over de verhuur van een speltafel ook onze collectie aan biljarttafels bekijken. Wij helpen u graag aan een leuke speltafel voor uw feest of bijeenkomst.

Dibo
Facebook Instagram Youtube