Koffers en Tassen

Om uw biljartkeu in goede conditie te houden is het veilig opbergen een belangrijk onderdeel. Daarom bieden wij keu koffers en tassen aan voor uw biljartkeu. Deze zijn ideaal om uw keuen op te bergen en te transporteren. Alle koffers en tassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Met ons grote assortiment aan keu koffers en tassen is er altijd een koffer of tas die bij u past!

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Verzendkoker 70 mm lengte 850 mm
€ 3,50

1 artikel

per pagina

Keu koffers

Bent u op zoek naar een keu koffer of tas om uw biljart keu in op te bergen? Dit is belangrijk om uw biljart keu in goede conditie te houden. Daarom raden wij u ook aan om deze goed op te bergen. Uw keu blijft schoon en veilig bewaard in een keu koffer. Door ons grote aanbod in verscheidene keu koffers kunt u de geschikte koffer voor uw keu bij ons vinden. Biljartwinkel.nl biedt keu koffers met twee of drie vakken. Keu koffers met twee vakken hebben ruimte voor één ondereind en één topdeel. Bij keu koffers met drie vakken kunt u één ondereind en twee topdelen kwijt.

Keu tassen en kokers

Voor een goede bescherming van uw keu kunt u kiezen voor een keu tas. Ook de keu tassen zijn, net zoals de koffers, in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Met ons brede assortiment aan keu tassen heeft u oneindig veel keuze. Bovendien bieden onze keu tassen ook ruimte voor andere biljartaccessoires. Zo heeft u gedurende een wedstrijd of een plezierig potje biljart te allen tijde alle toebehoren binnen handbereik.

Ons assortiment

Biljartwinkel.nl houdt niet op bij keu koffers en tassen. U vindt in ons assortiment alles omtrent uw biljart- en poolspel. Hierbij kunt u denken aan keuen, tafels en accessoires. Bovendien kunt u bij ons ook voor markeeronderdelen, balltimers en tafelverwarming terecht. Tevens kunt u ook verschillende tafels bij ons huren, zoals voetbaltafels, tafeltennistafels en airhockeytafels. Bovendien bieden wij ook onderhoud- en reparatieservice. Zo zijn onze ervaren monteur 6 dagen per week werkzaam om u te helpen bij onderhoud en reparatie van uw geliefde biljartspel.

Meer weten?

Voor het kopen van een keu koffer of tas bent u bij Biljartwinkel.nl aan het juiste adres. In 1979 zijn wij begonnen als een familiebedrijf. Al meer dan 40 jaar zijn wij actief bezig met het leveren van plezier op het gebied van dart- en biljartspel. Kiest u voor ons? Dan kiest u voor jarenlange ervaring. Onze bestellingen worden uit onze eigen voorraad geleverd, daarom garranderen wij snelle leveringen en daarmee tevreden klanten. Bent u op zoek naar een specifiek product, maar u heeft het niet op de webshop kunnen vinden? Geen enkel probleem! Onze ervaren specialisten helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op of kom langs bij de grootste biljartwinkel van Nederland voor advies.

Dibo
Facebook Instagram Youtube