Hefwagens

Soms is het nodig om uw carambole- of pooltafel te verplaatsen. Dit kan binnen dezelfde ruimte zijn, van de ene naar de andere ruimte, maar ook van het ene naar het andere gebouw. Menselijke kracht is hiervoor helaas niet toereikend, want de tafels zijn erg zwaar. Het gewicht kan oplopen tot wel 1200 kg per tafel, dus dat is niet zomaar even op te tillen. Hoe u uw tafel dan wel kunt verplaatsen? Met een hefwagen. Hefwagens zijn bedoeld om het verplaatsen van tafels eenvoudiger te maken. Een goede hefwagen voor het verplaatsen van uw biljarttafel bestelt u bij Biljartwinkel.nl. 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Biljarthefwagen - Framed edition
€ 795,00
Biljarthefwagen voor Pooltafels
€ 484,00

Geen voorraad meer

SAM PALAM hefwagen voor pooltafels
€ 399,00

Geen voorraad meer

3 artikelen

per pagina

Waarvoor gebruikt u een hefwagen?

Heeft u een biljarttoernooi gepland? Wilt u uw biljartruimte schoonmaken? Of wilt u de indeling van uw ruimte veranderen? In al deze gevallen moeten er carambole- of pooltafels verplaatst worden. De hefwagens van Biljartwinkel.nl maken dit mogelijk. Een tafel van 1200 kilo of meer kunt u namelijk simpelweg niet verplaatsen op eigen kracht. Een solide draagkracht is een vereiste. Onze hefwagens hebben een draagkracht van ten minste 1250 kg. Daarmee kunt u de klus snel klaren, zodat u uw tijd daarna weer kunt steken in een fijn spelletje biljart met vrienden of familie. 

Hefwagens bij Biljartwinkel.nl

Biljartwinkel.nl heeft een tweetal hefwagens in het assortiment. We hebben een hefwagen voor caramboletafels en voor pooltafels. De wagen voor de caramboletafels heeft een draagkracht van ten minste 1750 kg. Hiermee kunt u eenvoudig de opstelling van uw ruimte aanpassen of de ruimte leeghalen. De wagen voor de pooltafels heeft een draagkracht van ten minste 1250 kg. Met deze wagens heeft u uw toernooi supersnel voorbereid zonder overdreven zwaar te hoeven tillen. Ook daarna kunt u de tafels weer snel terug vervoeren naar de plek waar ze vandaan komen. 

Andere producten bij Biljartwinkel.nl

Bij Biljartwinkel.nl is veel meer te vinden dan alleen hefwagens. Wij verkopen onder andere verschillende keuen voor zowel carambole/biljart als pool. Voor diverse soorten en merken biljartballen bent bij u Biljartwinkel.nl ook aan het juiste adres. Bent u op zoek naar biljart accessoires, zoals triangles of balschalen voor uw poolballen? Ook daarin bieden wij een ruime keuze. Heeft u vragen over onze hefwagens, of bent u op zoek naar een ander accessoire voor uw carambole- of pooltafel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Wilt u onze producten graag eerst in het echt bekijken? Dan heten wij u van harte welkom in onze showroom in Deventer. We ontvangen u graag onder het genot van een kop koffie en voorzien u waar nodig van advies. 

 

Dibo
Facebook Instagram Youtube