Dartbanen huren

Een dartbaan huren

 Geïnteresseerd in het huren van dartbanen? Of het nou gaat om een klein feestje of juist om een groot toernooi, bij biljartwinkel.nl bent u aan het juiste adres. Want naast alles op het gebied van biljarten, doen wij ook erg veel op het gebied van darten. Ongeacht of het gaat om een enkele of dubbele baan of om één baan of tien banen, wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we graag alle mogelijkheden!

Dibo Dartbaan verhuur

 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
HUUR Favero electronisch dart scorebord

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via 0570 628 304 of via verhuur@dartwinkel.nl

Op voorraad

1 artikel

per pagina

Hoe werkt dartbanen huren?

Dartbanen huren is bij biljartwinkel.nl erg eenvoudig. Onze dartbanen worden verhuurd inclusief oché, wedstrijddartbord, verlichting, schrijfbord en wisser. Hierdoor heeft u bijna alles om direct van start te gaan met de dartwedstijd of het darttoernooi. Het enige wat u verder nog hoeft te regelen, zijn de spelers met hun dartpijlen. Het is mogelijk om de dartbanen door onze werknemers te laten opbouwen. Op deze manier weet u zeker dat alles goed en functioneel werkt. Als u klaar bent met de dartbanen, is het ook mogelijk om ze door ons te laten afbouwen. Door de opbouw en afbouw door ons te laten uitvoeren, hoeft u zich enkel bezig te houden met het toernooi en het spelen zelf. Mocht u het opbouwen en afbouwen liever zelf doen, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Transport

Als u ervoor kiest om bij biljartwinkel.nl dartbanen te huren, is het mogelijk om de dartbanen op te halen in Deventer of ze bij u op locatie te laten brengen. Het kan namelijk zo zijn dat u zelf niet de tijd, het transport of de capaciteit heeft om alle dartbanen zelf te vervoeren. Wij helpen u dus ook hierin graag verder. Op deze manier bent u ook zo min mogelijk tijd kwijt aan de randzaken en kunt u zich richten op andere dingen. Benieuwd naar de kosten van het huren van dartbanen? 

Contact biljartwinkel.nl

Dartbanen huren is lang niet het enige waarvoor u bij biljartwinkel.nl terecht kunt. Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij dé partij voor alles op het gebied van biljart. Of het nou gaat om biljartkeuen, biljarttafels, biljartballen of biljartaccessoires, wij helpen u graag verder. Ook op het gebied van verhuur doen wij nog veel meer. Hierbij kunt u denken aan airhockeytafels, voetbaltafels, biljarttafels en zelfs flipperkasten. Wilt u dartbanen huren of heeft u interesse in een van onze andere producten of diensten? Neem dan gerust eens contact met ons op. We helpen u graag verder en bespreken alle mogelijkheden.

Dibo
Facebook Instagram Youtube