Biljartverlichting

Biljartverlichting kopen

Wilt u uw biljarttafel verlichten, zodat u ook 's avonds zonder problemen kunt spelen? De beste biljartverlichting vindt u bij Biljartwinkel.nl. Wij verkopen zowel de armaturen, ofwel de lamphouders, als de biljartlampen zelf. Van energiezuinige LED biljartverlichting tot spaarlampen, wij leveren ze in diverse soorten en maten. Zet uw biljarttafel en uw skills in de spotlights met onze biljartlampen. Doorspelen tot in de late uurtjes is geen enkel probleem meer! 

Armaturen voor biljartverlichting

Een armatuur is een draagconstructie met lamphouders voor één of meerdere lichtbronnen. Op Biljartwinkel.nl vindt u ze in diverse soorten, maten en kleuren. Wat dacht u van klassiek koper? Of een model uitgevoerd in chroom? Ook voor armaturen met een industriële of moderne look kunt u bij ons terecht. U kunt kiezen voor een of meerdere enkele lampen, maar ook voor een armatuur waar 3 lampen in kunnen. De prijzen van de armaturen variëren van €29,90 tot €169,-. 

Lampen voor biljartverlichting

Uiteraard kunt u, naast armaturen, ook de lampen die erin komen bij ons aanschaffen. Bijna al onze verlichting heeft het label energiezuinig. U kunt losse lampen per stuk kopen, maar ook onderdelen zoals een fittingverlenger. Voor smallere typen biljartlampen, zoals de klassieke koperen klok, is het raadzaam om een fittingverlenger aan te schaffen.

Dura in Cool White

De Dura in Cool White is biljartverlichting die de spotlights verdient. Deze Duralux Circle lamp is perfect voor de verlichting van uw biljarttafel. Door de ronde vorm van de lamp wordt schaduwvorming tot een minimum beperkt en is het biljart zeer egaal verlicht. Hij is geproduceerd volgens de energiezuinige T5 technologie en heeft een hele strakke look. Perfect voor trendy biljartfanaten! 

Biljartverlichting en meer

Op Biljartwinkel.nl vindt u een ruime keuze aan biljartverlichting. Daarnaast hebben we nog een ruim assortiment met andere producten.  Wij leveren topklasse producten voor uw biljart- en poolspel. Wist u bijvoorbeeld dat u bij ons ook biljarttafels kunt kopen? Ook keuen en accessoires voor uw keuen en tafel vindt u bij ons. We streven naar snelle levering en tevreden klanten. Als u vandaag een bestelling plaatst proberen we die morgen te leveren. Dit is mogelijk doordat we leveren uit onze eigen voorraad. Voor elke vraag op het gebied van biljarten kunt u bij ons aankloppen. Kom gerust langs in onze winkel in Deventer voor persoonlijk advies of om de producten vrijblijvend uit te proberen! Liever eerst telefonisch contact? Bel dan naar 0570 - 628304. Tot ziens!

Dibo
Facebook Instagram Youtube