Bilijardai Custom Pooltafels

 

Bilijardai custom pooltafels kopen

Ontwerp zelf je eigen Bilijardai custom pooltafels op Biljartwinkel.nl. Moderne pooltafels zijn multifunctioneel en worden steeds vaker met het interieur verwerkt. Met carambole inzetstukken worden de Bilijardai Pronto pooltafels omgetoverd tot carambole biljarts, zodat jong en oud zich met het biljartspel kunnen vermaken. Met de afdekplaten, oftwel diningtops, wordt de tafel omgetoverd tot een luxe eettafel of bureau. Multifunctioneel op kantoor of in de eetkamer. Hebben, hebben, hebben!

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
7FT pooltafel DINO CLUB - Blauw laken
€ 2.320,00

1 artikel

per pagina

KLIK HIER EN ONTWERP UW EIGEN POOLTAFEL

Bilijardai custom pooltafels 

Door zijn veelzijdigheid in combinatie met de kwaliteit van de Bilijardai custom pooltafels, zijn ze een aanvulling op elk interieur. Voor bedrijven, openbare ruimtes of bij u thuis. Wij hebben verschillende modellen Bilijardai custom pooltafels. Zo is er bijvoorbeeld de Vision. Dit is de enige pooltafel die in hoogte versteld kan worden geleverd. Het 7FT Pronto model is een moderne eettafel / pooltafel met RVS poten en genoeg vrije hoogte onder de tafel om er goed aan te kunnen zitten. Mail naar info@biljartwinkel.nl dan ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Voorwaarden Bilijardai custom pooltafels 

Voor de bestelling van pooltafels gelden de volgende voorwaarden:

  • De afgebeelde prijzen van de Bilijardai zijn afhaal prijzen!
  • De Bilijardai pooltafels zullen in paketten aangeleverd worden!
  • Tegen meerprijs kunnen wij uw Bilijardai pooltafels ook bezorgen en/of monteren!
  • Voor een goede afhandeling raden wij u aan om voor de bestelling van een biljarttafel altijd contact met ons op te nemen zodat wij u een gedegen en betrouwbaar advies kunnen geven.

Voordelen van de Bilijardai custom pooltafels

Bent u een fervent pooler maar ontbreekt de ruimte om een pooltafel neer te zetten? Dan zijn de Bilijardai pooltafels de oplossing. Met de diningtops kunt u uw Bilijardai tafel direct omtoveren tot een eettafel en vice versa. Ook op kantoor is deze tafel heel handig. Heeft u voor een vergaderruimte een goede tafel nodig? Dan verzorgt de Bilijardai pooltafel enerzijds de mogelijkheid om goed te vergaderen. Anderzijds kunt u na de vergadering of in een pauze de top verwijderen om even het hoofd leeg te maken met een potje poolbiljart. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze Bilijardai custom pooltafels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Custom pooltafels en meer

Bij Biljartwinkel kunt u kiezen uit een ruim aanbod Bilijardai custom pooltafels en u vind in onze webshop ook keuen, accessoires en diverse andere biljart benodigdheden. Kom gerust langs in onze showroom in Deventer! Liever eerst telefonisch contact? Bel 0570 - 628304.

Custom pooltafel

Dibo
Facebook Instagram Youtube