Keu accessoires

Keu accessoires

Bent u op zoek naar accessoires voor uw keu? Dan bent u bij Biljartwinkel.nl aan het juiste adres! Wij hebben alle accessoires voor uw poolkeu, biljartkeu, snookerkeu en carambolekeu. 

Bent u op zoek naar accessoires voor uw keu? Dan bent u bij Biljartwinkel.nl aan het juiste adres! Wij hebben alle accessoires voor uw poolkeu, biljartkeu, snookerkeu en carambolekeu. 

Soorten keu accessoires

Biljartwinkel.nl heeft een breed assortiment aan keu accessoires. Zo zitten er voor elke speler geschikte accessoires tussen. Bij ons kunt u terecht voor: 

Neem gerust eens een kijkje. Twijfelt u ergens over of kunt u wel wat advies gebruiken? Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.;

Welke keu accessoires heb ik nodig?

Elke speler heeft een eigen stijl en voorkeuren als het om een biljartkeu gaat. Daarom is het bij Biljartwinkel.nl mogelijk om allerlei accessoires voor uw biljartkeu te bestellen. U kunt uw keu op verschillende manieren personaliseren door middel van verschillende keu accessoires. Door uw keu naar uw eigen smaak aan te passen creëert u een keu die perfect aansluit op uw stijl. Twijfelt u wat voor u het beste is of wilt u producten met elkaar vergelijken? Dan ontvangen we u graag in onze winkel in Deventer. U kunt de keu accessoires dan naar hartenlust uitproberen, zodat u zeker weet dat u koopt wat perfect bij u past.

Onderhoud van uw keu

Als u een eigen keu in uw bezit heeft, is het belangrijk dat u deze goed onderhoud. Wij hebben diverse producten in het assortiment waarmee u ervoor kunt zorgen dat u lange tijd plezier heeft van uw biljartkeu. Ook als er bepaalde onderdelen zijn versleten kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij bijvoorbeeld pomeransen en topeinden in onze winkel.;

Haal het meeste uit uw biljartspel

Om het meest uit uw biljartspel te halen, zijn er een aantal keu accessoires die u daarbij kunnen helpen. Zo worden kunt u handschoenen gebruiken voor een soepele(re) keuvoering. De handschoenen hebben een gripfunctie hebben tijdens het biljarten, dit kan bijvoorbeeld helpen als u vochtige handen heeft. Daarnaast kan krijt zorgen voor een maximale wrijving tussen uw keu en de bal. Zo heeft u meer controle over de bal. Ook handgrepen kunnen u meer grip bieden. Door gebruik te maken van een handgreep is uw keu stroef en verliest u geen grip. Soms is het makkerlijker om het voorste stuk van uw keu tijdens het spelen van bijvoorbeeld een potje snooker te laten rusten. U kunt uw keu dan laten rusten op een steun die u aan de hulpkeu bevestigd zodat u een bal waar u niet bij kunt toch te kunnen raken.

Keu accessoires en meer

Keu accessoires maken maar een klein onderdeel uit van het assortiment van Biljartwinkel.nl. In 1979 begon Biljartwinkel als een familiebedrijf. Wij leveren topklasse producten voor uw biljart- en poolspel. Daarbij streven we naar snelle levering en tevreden klanten. Wat u vandaag bestelt proberen wij morgen al te leveren. Dit doen we door onze bestellingen te leveren uit onze eigen voorraad. Bij bestellingen van €125,- of meer betaalt u geen bezorgkosten. Bovendien kunt u uw bestelling altijd gratis retour sturen en geven wij hierbij een bedenktijd van 14 dagen. Uiteraard kunt u bij ons rekenen op de best mogelijke&;prijs-kwaliteitverhouding.

Contact over keu accessoires

Heeft u vragen over de keu accessoires die wij aanbieden, wilt u weten wat u het beste aan kunt schaffen, of bent u op zoek naar een product dat u niet kunt vinden? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en voorzien u van advies. 

Dibo
Facebook Instagram Youtube