Scoreborden & Balltimers

Scoreborden biljart

Met behulp van scorebord biljart kunt u eenvoudig de score van uw biljart wedstrijden bijhouden. Bij Biljartwinkel.nl hebben we diverse uitvoeringen scoreborden biljart in het assortiment. Zo is er aan ieders wens een mouw te passen. Daarnaast kunt u de balltimers gebruiken om de (resterende) speeltijd aan te geven. Bovendien kunnen de balltimers de biljartverlichting automatisch regelen, zodat er tijdens het spel altijd voldoende licht is om een goede pot biljart te spelen. Met de scoreborden biljart en balltimers maakt u uw biljart uitrusting compleet.

Elektronisch biljart scorebord

Wij hebben zowel een regulier scorelijsten biljart als een elektronische biljart scorebord in ons assortiment. Met de elektrische biljart scoreborden heeft u in één oogopslag de tussenstand tussen u en uw tegenstander in beeld. U bent met een elektrisch biljart scorebord kopen, verzekerd van kwaliteit. Wij hebben scoreborden biljart in ons assortiment van de topmerken D&K en Gertronic. Zo weet u zeker, dat u de beste scoreborden in huis haalt. Bekijk onze elektronische biljart scoreborden om voor u de beste uit te zoeken.

Regulier biljart scorebord kopen

Naast de elektronische biljart scoreborden hebben wij ook diverse reguliere biljart scoreborden in ons assortiment. Wij hebben scoreborden biljart voor zowel snooker als regulier biljart in het assortiment, zodat u voor ieder biljartspel de juiste scorelijsten biljart kunt aanschaffen. Met de draaiknoppen op het scorebord kunt u eenvoudig de score bijhouden tijdens uw potje carambole biljart. Daarnaast hebben wij zeer traditionele snooker scoreborden. Met traditionele messing schuifjes kunt u de score bijhouden tot en met 119 punten. Bekijk ons aanbod reguliere scoreborden biljart om voor u het juiste biljart scorebord aan te kunnen schaffen. Een biljart scorebord kopen, doet u bij Biljartwinkel.nl.

Balltimers

Balltimers hebben meer betekenis dan alleen een aftellende klok voor uw spel biljart. Met de balltimers van Biljartwinkel.nl kunt u naast het bijhouden van de speeltijd ook automatisch zorgen voor goede biljartverlichting. Op deze manier weet u zeker, dat u voorzien bent van de beste verlichting tijdens uw potje biljart. Wij hebben balltimers, die zowel geschikt zijn voor carambole biljart als voor pool en snooker. De carambole biljart balltimers bieden plek aan 3 ballen, de pool balltimers aan 16 ballen en de snooker balltimers aan 22 ballen. Bekijk nu bij onze balltimers de juiste balltimer voor uzelf.

Meer dan alleen scorelijsten biljart en balltimers

U kunt bij Biljartwinkel.nl voor veel meer terecht dan alleen een biljart scorebord kopen. Daarnaast kunt u bij Biljartwinkel.nl de beste biljartkeu uitzoeken voor uw spel carambole, pool of snooker. Ook hebben wij diverse biljarttafels in ons assortiment, kunt u kiezen uit de beste keukoffers of keutassen voor uw biljart keuen en kunt u uw biljarttafel afmaken met de juiste biljartverlichting. Met de biljartproducten van Biljartwinkel.nl heeft u uw gehele biljartuitrusting compleet.

Vragen over scoreborden biljart?

Heeft u vragen over onze scoreborden biljart of balltimers? Bent u benieuwd naar onze andere producten of heeft u vragen over de mogelijkheden bij Biljartwinkel.nl? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige medewerkers. U bent ook van harte welkom bij onze showroom in Deventer. Test hier een nieuwe keu of bekijk ons assortiment direct met onze medewerkers.

Dibo
Facebook Instagram Youtube