Keu onderhoud

Biljartkeu onderhoud

Bent u een fervent biljarter? Dan hoeven wij u niet te vertellen dat keu onderhoud belangrijk is. Bij Biljartwinkel.nl vindt u diverse producten waarmee u ervoor kunt zorgen dat u jarenlang plezier heeft van uw biljartkeu. Zijn bepaalde onderdelen van uw keu versleten, bijvoorbeeld de pomerans of het topeind? Deze vindt u ook bij Biljartwinkel.nl. U kunt uw keu hiermee zelf vernieuwen of ons inschakelen voor het keu onderhoud door de onderdelen ons te laten vervangen.

Pomerans onderhoud

De pomerans is het deel van de keu dat het meeste onderhoud vereist. Pomerans onderhoud wordt uitgevoerd met een pomerans slijper, schuurblokje of soortgelijke materialen. Op den duur wordt de pomerans steeds dunner en is op een gegeven moment toe aan vervanging. Wij kunnen pomeransen vervangen voor elke biljartkeu: 1 delige keuen, carambole keuen, kinder keuen, pool keuen en snooker keuen.

Keu onderhoud topeinden

Naast pomerans onderhoud, dienen ook de topeinden van keuen zo nu en dan te worden bijgewerkt. Tijdens het spelen komen er namelijk regelmatig krijtresten op het topeind. Om het topeind goed glad te houden kan een handdoek en een speciaal schoonmaakmiddel voor topeinden worden gebruikt. Onze artikelen zijn onderverdeeld in twee categorieën: poetsen en schuren en slijpen. In beide collecties vindt u diverse middelen om krijtresten en ander vuil van het topeind van uw biljartkeu te verwijderen. Bijvoorbeeld de Cuesilk Miracle topeind reiniger. Hiermee reinig je snel en voordelig het topeind.

Meer dan alleen keu onderhoud

Naast biljartkeu onderhoud, biedt Biljartwinkel.nl ook diverse keu accessoires en tafel accessoires aan. Denk bijvoorbeeld aan krijt en krijthouders, rubber doppen, koffers en tassen. U kunt ook bij ons winkelen voor complete biljarttafels en zelfs voor biljartverhuur. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie over biljartkeu onderhoud en onze andere producten.

Persoonlijk advies keu onderhoud?

Liever persoonlijk advies voordat u overgaat tot aankoop of keu onderhoud uitvoert? U bent van harte welkom in onze winkel in Deventer. Onze experts kunnen u alles vertellen over keu onderhoud, pomerans onderhoud, biljart accessoires en biljarten in het algemeen. Woont u niet in de buurt? Dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Dibo
Facebook Instagram Youtube