Retourneren

Let op: Wij verzoeken u vriendelijk uw retourzending te voorzien van een ingevuld retourformulier en een (kopie) van de originele factuur.

Dit formulier moet worden meegestuurd met het retourneren van artikelen. Voor het retourneren van artikelen gelden de regels zoals terug te vinden in de voorwaarden op Biljartwinkel.nl.

Download retourformulier

T.A.V Dibo retour

Dibo Dart & Biljart Speciaalzaak

Bergenvaardersstraat 15

7418 BW Deventer

U heeft wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft de u NOGMAALS 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maakt u gebruik van dit retourrecht dan dienen wij het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na de retour melding terug te storten.

Indien uw retourzending pakketpost betreft dan vergoeden wij de verzendkosten voor een standaard pakket, eventuele toeslagen vanwege afmeting of gewicht van het pakket worden niet vergoed. Is de retourzending groter dan pakketpost, dan komen de retourkosten voor rekening van de consument. Indien de retourzending komt van buiten Nederland, dan komen de retourkosten altijd voor rekening van de consument.

Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Een uitzondering vormen speciaal voor u bedrukte producten zoals flights en shafts en biljartlaken in maten anders dan de kleinste standaard couponmaat. Het herroepingsrecht is hier niet van toepassing. De verkoop is hiervan na succesvolle betaling definitief.

Dibo
Facebook Instagram Youtube