Topeinden

Heeft u topeinden nodig voor een carambole keu of een pool keu? Biljartwinkel.nl geeft u een ruime keuze in carambole toppen en pool toppen. Ons assortiment bestaat uit topeinden van diverse bekende merken, zoals: Adam, Longoni, Buffalo en Artemis. Met onze topeinden is uw keu altijd klaar om het spel te spelen.

Carambole topeinden

Bij Biljartwinkel.nl vindt u topeinden die variëren in gewicht van 90 gram tot en met 130 gram. Dit is afhankelijk van de lengte de diameter en het materiaal. Daarnaast zijn bijna alle topeinden tegenwoordig voorzien van een houten schroef, aangezien dit voor een betere aansluiting zorgt met het onderste deel van de keu. Vroeger waren dit meestal nog metalen schroeven.

Pool topeinden 

Biljartwinkel biedt u de perfecte pool toppen, zodat uw keu altijd gereed is voor het spel. Een pool topeind is een klein, maar essentieel onderdeel van de keu dat een grote invloed heeft op de prestaties en speelbaarheid. Bij Biljartwinkel.nl begrijpen we het belang van hoogwaardige pool topeinden. Pool topeinden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en hardheden. De hardheid van een pool topeind heeft invloed op het contact met de bal. Zachtere topeinden zorgen voor meer grip op de bal en kunnen helpen bij het uitvoeren van effectstoten, terwijl harde topeinden meer kracht kunnen geven voor stoten met meer snelheid. Onze pool toppen verschillen in gewicht van 90 gram tot en met 130 gram. Een pool topeind onderscheidt zich in de buigzaamheid met andere toppen, zoals carambole toppen. Het topeind van de pool toppen zijn namelijk een stuk buigzamer. Denk hierbij aan de bekende ‘brakeshots’ tijdens het poolen. Neem een kijkje naar onze pool topeinden en maak uw keuze. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van het pool topeind dat het beste past bij uw speelstijl en voorkeuren. 

Keu accessoires en andere biljartartikelen

Naast topeinden vindt u bij Biljartwinkel verschillende keu accessoires en tafel accessoires. Denk bijvoorbeeld aan krijt en krijthoudersrubber doppenkoffers en tassen. Maar ook voor een biljarttafel en biljartkeuen kunt u bij ons terecht. Kijk gerust rond of vraag één van onze medewerkers voor meer informatie.

Waarom Biljartwinkel.nl voor topeinden?

Al sinds 1979 zijn wij actief in de biljart- en dartwereld. We zijn gestart als een familiebedrijf en inmiddels beschikken we over maar liefst vier online webshops. Als u voor ons kiest, kiest u dus voor ruim 40 jaar ervaring. Biljartwinkel.nl levert in Nederland, maar we leveren onze producten ook in de rest van de Benelux en Europa. Voor leveringen binnen Nederland rekenen we bij een besteding vanaf €125,- geen verzendkosten.

Bestellen en contact

Bestel vandaag voor 18:00 uur als u uw topeinden morgen in huis wilt hebben. Per ongeluk de verkeerde besteld? U kunt uw bestelling binnen 14 dagen gratis retourneren. Wilt u graag persoonlijk advies over topeinden of andere biljartgerelateerde producten? U bent van harte welkom in onze winkel aan de Bergenvaardersstraat in Deventer. Daarnaast mag u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Dibo
Facebook Instagram Youtube