Keu Hulpstukken


Keu hulpstukken

Keu hulpstukken kunnen goed van pas komen bij het biljarten. Ze mogen bij alle vormen van biljart gebruikt worden. Bij Biljartwinkel hebben we verschillende keu hulpstukken in het assortiment, waarmee u snel progressie kunt maken tijdens het spel. De meest voorkomende is de restkeu, ook wel hulpkeu genoemd. Hiermee kunt u makkelijk een verre bal raken en het gewicht van de biljartkeu goed verdelen. 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Buffalo Rest keu pool hardhout 152 cm
Bridgehead Moose type multifunctional
€ 3,50
White Nylon Bridge Head
€ 1,95
Buffalo keu steun kruis messing
€ 6,95
Hulpkeu 152cm Mersawa - 2 delig voor kunststof opzet stukken
Buffalo keu steun kruis chroom met noppen
€ 8,95
Buffalo keu steun brug chroom met noppen
€ 8,75
White Nylon "X" Bridge Head
€ 1,95
Buffalo keu steun spider chroom met noppen
€ 8,95
Buffalo keu steun brug messing
€ 7,50
Buffalo keu steun spider plastic wit
€ 1,95
Messing brug met noppen - model normaal
€ 8,75
Koperen "X" Bridge Head met dopjes
€ 5,95
Koperen Bridgehead hoog met dopjes
€ 6,95
Renzline telescopic rest head complete
€ 82,50
Chromen brug - model kruis zonder dopjes
€ 6,95
Buffalo keu steun spider messing
€ 7,65

Geen voorraad meer

Uitschuifbare hulpkeu met kruis
€ 39,95

Geen voorraad meer

18 artikelen

per pagina

Diverse keu hulpstukken

De restkeu wordt bij alle biljartvormen ingezet, maar verreweg het meest bij snooker. De snookertafel is de grootste soort biljarttafel. Daarom is het soms gemakkelijk om het voorste stuk van uw keu tijdens het spelen van een potje snooker te laten rusten. Dat rusten gebeurt op een steun die u aan de hulpkeu dient te bevestigen. Om een bal waar u niet bij kunt toch te kunnen raken, bevestigt u de steun aan een hulpkeu, waarna u uw keu op de steun kunt laten rusten en de bal alsnog kunt raken. 

Soorten keu steunen

Er zijn diverse soorten steunen voor uw keu. Denk aan een steun in de vorm van een kruis. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen, zoals chroom, koper en messing. Sommige exemplaren hebben noppen, zodat het laken van de biljarttafel beschermd is. Er zijn ook steunen waarmee u de keu in diverse posities kunt leggen. Vaak zijn dit er 3, maar we hebben zelfs een zogenaamde bridgehead voor het poolen, waarmee u uw keu in 9 verschillende posities kunt leggen. Ook de bridgeheads zijn in sommige gevallen voorzien van noppen en verschillen in hoogte. De materialen van deze keu hulpstukken lopen uiteen van plastic tot messing en chroom.

Keu hulpstukken en andere biljartartikelen

Naast keu hulpstukken vindt u bij Biljartwinkel.nl alle denkbare benodigdheden voor het biljarten. Dat begint uiteraard met biljarttafels, keuen en biljartballen. Voor de tafels hebben we diverse accessoires, zoals verlichting, bandrubbbers en keurekken. Ook voor de keuen kunt u de meest uiteenlopende accessoires verkrijgen. Denk aan topeinden, pomeransen, handschoenen en ferrules. Wilt u een biljartfanaat een cadeau geven? Denk dan eens aan een cadeaubon. Dan kan de ontvanger zelf iets moois uitzoeken.

Contact

Bestelt u vandaag voor 18:00 uur? Doorgaans verzenden wij uw bestelling dan dezelfde dag nog. Heeft u vragen over keu hulpstukken? Of wilt u meer weten over een van onze andere biljartartikelen? Neem gerust contact met ons op voor advies. U bent ook van harte welkom in onze winkel in Deventer. Deze is gevestigd aan de Bergvaardersstraat 15.

Dibo
Facebook Instagram Youtube