Keu Hulpstukken


Keu hulpstuk

Een keu hulpstuk kan goed van pas komen bij het biljarten. Ze mogen bij alle vormen van biljart gebruikt worden en kunnen uw spel aanzienlijk verbeteren. Bij Biljartwinkel hebben we verschillende keu hulpstukken in ons assortiment, waarmee u snel progressie kunt maken in het spel. Een veelgebruikt keu hulpstuk is de restkeu, ook wel hulpkeu genoemd. Hiermee kunt u gemakkelijk een verre bal raken en het gewicht van de biljartkeu goed verdelen. In het ruime aanbod van Biljartwinkel.nl vindt u ook handige cue spiders om alles uit uw spel te halen. Ontdek het aanbod nu. 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Buffalo Rest keu pool hardhout 152 cm
Bridgehead Moose type multifunctional
€ 3,50
White Nylon Bridge Head
€ 1,95
Buffalo keu steun kruis messing
€ 6,95
Hulpkeu 152cm Mersawa - 2 delig voor kunststof opzet stukken
Buffalo keu steun kruis chroom met noppen
€ 8,95
Buffalo keu steun brug chroom met noppen
€ 8,75
White Nylon "X" Bridge Head
€ 1,95
Buffalo keu steun spider chroom met noppen
€ 8,95
Buffalo keu steun brug messing
€ 7,50
Buffalo keu steun spider plastic wit
€ 1,95
Uitschuifbare hulpkeu met brug
€ 39,95
Buffalo keu steun spider messing
€ 7,65
Messing brug met noppen - model normaal
€ 8,75
Koperen "X" Bridge Head met dopjes
€ 5,95
Koperen Bridgehead hoog met dopjes
€ 6,95
Renzline telescopic rest head complete
€ 82,50
Chromen brug - model kruis zonder dopjes
€ 6,95

18 artikelen

per pagina

Gebruik van een keu hulpstuk

Een restkeu is een populair keu hulpstuk en wordt bij alle biljartvormen ingezet, maar verreweg het meest bij snooker. De snookertafel is de grootste soort biljarttafel. Daarom is het soms gemakkelijk om het voorste stuk van uw keu tijdens het spelen van een potje snooker te laten rusten op een keu hulpstuk. Dat rusten gebeurt op een keu steun, ofwel cue spider of cue bridge, die u aan de hulpkeu dient te bevestigen. Om een bal waar u niet bij kunt toch goed te kunnen raken, bevestigt u het keu hulpstuk aan een hulpkeu, waarna u uw keu op het hulpstuk kunt laten rusten en de bal alsnog zorgvuldig kunt raken. 

Soorten keu steunen

Er zijn diverse soorten keu steunen die u kunt gebruiken. Denk aan een steun in de vorm van een kruis. Dit keu steun is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen, zoals chroom, koper en messing. Sommige exemplaren van dit keu hulpstuk hebben noppen, zodat het laken van de biljarttafel wordt beschermd. Er zijn ook steunen waarmee u de keu in diverse posities kunt leggen. Vaak zijn dit er 3, maar we hebben zelfs een zogenaamd cue bridgehead voor het poolen, waarmee u uw keu in 9 verschillende posities kunt leggen. Ook is een cue bridge head in sommige gevallen voorzien van noppen en deze is in verschillende hoogtes te verkrijgen. De materialen van dit keu hulpstuk lopen uiteen van plastic tot messing en chroom. Wij bieden ook artikelen aan voor het onderhoud aan uw keu en hulpstuk. Zo kan uw spel nooit worden beïnvloed door verslechterd materiaal.

Cue bridge en andere biljartartikelen

Naast keu hulpstukken vindt u bij Biljartwinkel.nl alle denkbare benodigdheden voor het biljarten. Dat begint uiteraard met biljarttafels, keuen en biljartballen. Voor de tafels hebben we diverse accessoires, zoals verlichting, bandrubbbers en keurekken. Ook voor de keuen kunt u de meest uiteenlopende accessoires verkrijgen. Denk aan topeinden, pomeransen, handschoenen en ferrules. Wilt u een biljartfanaat een cadeau geven? Denk dan eens aan een cadeaubon. Dan kan de ontvanger zelf iets moois uitzoeken.

Bestel uw cue spider bij Biljartwinkel.nl

Bestelt u uw cue spider of andere producten vandaag voor 18:00 uur? Doorgaans verzenden wij uw bestelling dan dezelfde dag nog. Heeft u nog vragen over een keu hulpstuk? Of wilt u meer weten over een van onze andere biljartartikelen? Neem gerust contact met ons op voor advies. U bent ook van harte welkom in onze winkel in Deventer. Deze is gevestigd aan de Bergvaardersstraat 15. Hopelijk tot snel!

Dibo
Facebook Instagram Youtube