Voor de beste pot biljart én het juiste onderhoud van uw biljarttafel, zorgt u er natuurlijk voor dat u in het bezit bent van een biljart verwarming. Bij Biljartwinkel.nl, de grootste van haar soort in Nederland, kunt u niet alleen een biljart verwarming aanschaffen, maar ook thermostaten, verbruikmeters en verwarmingsdraden. Wij helpen u aan de beste biljart verwarming voor uw biljarttafel.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Verwarmingsspiraal 90 cm
€ 12,50
Rood Led verwarmingslampje
€ 4,95
Rood neon verwarmingslampje
€ 2,50
Geisoleerd verwarmingsdraad 250mtr
€ 1,85
Favero Thermodelta besparings thermostaat
€ 149,95
Verbruiksmeter, meet het vermogen van uw biljartverwarming
€ 18,95
Favero sensor kamertemp voor thermostaat
€ 12,95
Favero sensor leiplaat voor thermostaat
Special Price € 27,50 € 35,00
Favero transformator voor thermostaat travo
€ 19,95
Favero relais voor thermostaat
€ 11,95
Aluminiumtape 50mm / 50m
€ 9,95
WAGO Lasklem voor Flexibel draad biljartverwarming klem
€ 0,50
Adereind voor geisoleerd verwarmingsdraad
€ 0,10
Kroonsteen Porselein
€ 1,00

Geen voorraad meer

Mechanische tijdschakelklok ELRO
€ 7,50

Geen voorraad meer

Standaard Thermostaat
€ 29,95

Geen voorraad meer

Kant en klare thermostaat set
€ 85,00

Geen voorraad meer

17 artikelen

per pagina

Waarom een biljart verwarming?

Een biljart verwarming schaft u niet aan omdat u het dan lekker warm onder de handen heeft - er zit echte wetenschap achter de biljart verwarming. Ten grondslag aan uw mooie biljartlaken liggen namelijk zeer zware, stevige leistenen. Omdat leistenen van nature uit poreus materiaal bestaan, neemt het snel vocht op uit de omgeving. Daardoor wordt ook het biljartlaken snel vochtig. Om het vocht in uw biljarttafel tegen te gaan, wordt de tafel verwarmd met een biljart verwarming. Het is dus bedoeld om de tafel droog te houden. Bijkomend gevolg van een droge tafel is dat de biljartballen langer door rollen, omdat het laken zo de minste weerstand biedt.  De biljart verwarming volstaat al wanneer het 1-2 graden hoger staat dan de omgevingstemperatuur. Voorheen werd de biljarttafel ontzettend hoog opgestookt, maar nu weten we dat dat niet nodig is. Zolang de temperatuur van de leistenen maar enkele graden hoger zijn, zal het vocht al worden geweerd. Na het biljartspel kunt u de tafel altijd afdekken met een biljartzeil. Op deze manier houdt u het laken stofvrij en blijft de temperatuur langer op peil.

Thermostaat voor biljart verwarming

Het constant opstoken van de biljart verwarming kunt u aardig in de portemonnee gaan voelen. Daarom raadt Biljartwinkel.nl aan om een biljart verwarming thermostaat aan te schaffen, die de tafel met tussenpozen verwarmt. Hierbij kunt u ook de spaarstand aanzetten, waarbij de tafel minimaal verwarmd wordt en toch wordt voorkomen dat vocht een greep krijgt om de tafel. Op de thermostaten van Biljartwinkel.nl kunt u zelf de des gewenste temperatuur instellen. Wij leveren ook een tijdschakelaar waarmee u de tafel bijvoorbeeld automatisch 's nachts of onder werktijd uit kunt schakelen.

Biljart verwarming bij Biljartwinkel.nl

Biljartwinkel.nl is de grootste van Nederland in haar soort. U kunt bij ons niet alleen terecht voor uw biljart verwarming, maar ook voor biljarttafels, keuen en biljartballen. Wat u vandaag bestelt, proberen wij morgen al te leveren. Bij bestellingen van €125,- of meer betaalt u geen bezorgkosten. U kunt altijd gratis retourneren en wij geven u altijd een bedenktijd van 14 dagen. Uiteraard kunt u bij ons rekenen op de beste prijs-kwaliteit verhouding. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag en denken met u mee in alle mogelijkheden!

Dibo
Facebook Instagram Youtube