Pooltafel huren

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een pooltafel kunt huren? Zoek niet verder! Bij Biljartwinkel bent u aan het juiste adres voor het huren van een pooltafel voor uw feest of bijeenkomst. Een pooltafel is altijd een hit op een bedrijfsfeest of andere bijeenkomst. Omdat iedereen wel bekend is met een het spelen van pool zorgt het altijd voor een goede sfeer.
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
7FT Pooltafel huren

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via 0570 628 304 of via verhuur@dartwinkel.nl

Op voorraad

1 artikel

per pagina

Kostenplaatje

Voor het huren van de pooltafel betaalt u bij Biljartwinkel naast de huurprijs geen extra kosten. Komt u de pooltafel bij ons ophalen? Dan worden hiervoor geen verzendkosten bij u in rekening gebracht. Natuurlijk hebben wij de juiste karren voor het vervoeren van de pooltafel. Heeft u liever dat wij de pooltafel bij u afleveren? Dan zullen wij naast de verhuurprijs verzendkosten bij u in rekening brengen. Deze bedragen €0,40 (exclusief btw) per gereden kilometer. Als u een pooltafel huurt van Biljartwinkel krijgt u hierbij uiteraard alles aangeleverd wat u nodig heeft voor het spelen van een potje pool. Denk hierbij aan biljartkeuen, biljartballen en keuhouders.

Verhuur van andere speltafels

Naast dat u bij Biljartwinkel aan het juiste adres bent voor het huren van een pooltafel, kunt u ook andere speltafels bij ons huren. Denk aan een biljarttafel, maar wij bieden ook compleet andere soorten speltafels aan, zoals een airhockeytafel, voetbaltafel of een tafeltennistafel. Daarnaast bieden wij u ook flipperkasten en dartbanen aan voor verhuur. Dit zijn ideale toevoegingen aan een bedrijfsfeest of andere gelegenheid.

Pooltafel aanschaffen

Wilt u na het huren van pooltafel geen afscheid nemen van de biljartsport? Dat begrijpen wij van Biljartwinkel als geen ander. U kunt bij ons er ook voor kiezen om een pool- of biljarttafel aan te schaffen. Wij bieden een ruim assortiment aan, en hebben verschillende merken in onze collectie. Deze zijn nieuw, maar wij hebben ook tweedehands pooltafels in onze collectie. Deze zijn indien nodig opgeknapt, dus ze zijn altijd in goede staat. Zo heeft u een pooltafel als nieuw en besparen wij u kosten. Klinkt goed, toch?

Contact pooltafel huren

Heeft u interesse in het huren van een pooltafel bij Biljartwinkel? Of wilt u graag eerst meer informatie? Neem gerust contact met ons op of kom een bezoek brengen aan onze showroom. Deze is gevestigd in Deventer. Wij adviseren u graag over het huren of aanschaffen van een pooltafel.

 

Dibo
Facebook Instagram Youtube