Filteren op


Krijt en krijthouders bestelt u bij Biljartwinkel.nl.  Krijt zorgt voor een maximale wrijving tussen de keu en de bal. Een belangrijk onderdeel bij biljarten dus! Afhankelijk van de kleur van het laken, kiest u de kleur die u nodig heeft. Bestel krijt en krijthouders altijd samen, zo voorkomt u vlekken wanneer u het krijt even weglegt.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Mezz Smart Chalk
€ 7,50
Exceed X-Chalk
€ 23,50

2 artikelen

per pagina

Biljartkrijt en krijthouders

Krijt en krijthouders bestelt u bij Biljartwinkel.nl. Krijt zorgt voor een maximale wrijving tussen de keu en de bal. Een belangrijk onderdeel bij biljarten dus! Afhankelijk van de kleur van het laken, kiest u de kleur die u nodig heeft. Bestel krijt en krijthouders altijd samen, zo voorkomt u vlekken wanneer u het krijt even weglegt.

Wanneer biljartkrijt gebruiken?

Als u het ons vraagt is biljartkrijt een essentiële accessoire. Door biljartkrijt te gebruiken heeft u meer controle over de bal. Het zorgt namelijk voor extra hechting, zo voorkomt u glijbewegingen en misstoten. Bent u gevorderd of wilt u meer uitdaging? Het krijt is door de hechting ook erg handig bij het spelen van effectballen. Check altijd bij het aanbrengen van biljartkrijt of het daadwerkelijk blijft zitten op de keu. Hoe vaak u de keu moet krijten is afhankelijk van de kwaliteit van het krijt. Hoe beter het krijt, hoe langer u kunt spelen zonder het opnieuw aan te brengen. 

Soorten biljartkrijt

Biljartkrijt is te verkrijgen in verschillende kleuren. Welke kleur een krijt heeft, hoeft niets te zeggen over de kwaliteit. De verschillende kleuren zijn meer bedoeld om te voorkomen dat op het biljartlaken gekleurde strepen te zien zijn door de stoten. Bij een rood laken wordt daarom een rood biljartkrijt gebruikt. Heeft u een groen laken? Gebruik dan een blauw biljartkrijt, de blauwe kleur neutraliseert namelijk op de groene ondergrond. Biljartwinkel biedt jou een ruime keuze uit diverse soorten biljartkrijt, genoeg keuze in het assortiment voor iedereen. 

Biljartkrijt voor elke biljarter

Waar het laken van de biljarttafel vroeger standaard groen of blauw was, is de keuze vandaag de dag een stuk ruimer. Blauw, groen, rood, geel, grijs. Ons krijt is er dan ook in vele kleuren. En er is zelfs Harley Davidson biljartkrijt, ontworpen volgens de Master Chalk formule. Dit heeft het perfecte vochtigheidsniveau, zodat het krijt langer tip top blijft. Het zorgt ervoor dat u langer kan spelen zonder het krijt opnieuw te hoeven aanbrengen. Voor elk laken een krijt! Bestellen kan per stuk, maar u kunt natuurlijk ook meteen een voorraad aanschaffen, van 3, 4, 6, 9 of 12 krijtjes.

Krijthouders

Speelt u regelmatig een potje snooker of biljart, dan herkent u het beeld van vieze krijtvingers waarschijnlijk wel. Bestel u krijt en krijthouders samen, dan is dit voorgoed verleden tijd. Geen gebruikte krijtjes op de rand van de biljarttafel, geen vieze vensterbank en (misschien nog wel belangrijker) geen vieze vingers meer! Naast reguliere krijthouders, vindt u in ons assortiment ook een magnetische variant. Neem bijvoorbeeld de Magnetic Deluxe, met deze magneetsluiting is het heel eenvoudig om het krijt in de houder aan de broek of riem te hangen. Vergeet die momenten dat het biljartkrijt niet meer te vinden is. Met deze krijthouder is uw biljartkrijt altijd in de buurt.

Biljartkrijt, krijthouders en andere accessoires bij Biljartwinkel

Bij Biljartwinkel.nl beleeft u de totale biljartervaring. WIj bieden niet alleen biljartkrijt en krijthouders. Wij hebben alle accessoires, die u nodig heeft voor uw biljartkeu:

De complete biljartervaring

Maak het biljarten compleet met goede uitrusting. Naast krijt en krijthouders, vindt u bij ons nog diverse andere biljartaccessoires. Van keu-accessoires tot tafelaccessoires en complete biljarttafels. Kies bijvoorbeeld voor een keurek voor een nette opbergplek voor uw keu's. Of ga voor biljartverwarming om te spelen onder de beste omstandigheden. Bij Biljartwinkel vindt u alles wat u zoekt omtrent biljart, snooker en poolen.

Bestellingen bij Biljartwinkel

Bij bestedingen vanaf € 125,- betaalt u geen verzendkosten. Wij streven ernaar om alles wat u vandaag bestelt, morgen te leveren – mits het product voorradig is. Bestellingen kunnen tot 14 dagen na levering retour worden gestuurd. Komt u er zelf niet helemaal uit wat de productkeuze betreft, onze experts adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Kom gezellig langs in onze winkel in Deventer of neem contact op.

Dibo
Facebook Instagram Youtube