Filteren op
Keu koffers zijn de ideale manier om uw keuen netjes op te bergen. Een goede opbergplek voor uw keu kan namelijk niet ontbreken. Bij Biljartwinkel.nl beschikken wij over een ruim assortiment aan keu koffers, keutassen en keukokers. Zo is er altijd een biljartkoffer die geschikt is voor uw keuen!
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
2 vaks Keukoffer zwart met stiksel
€ 29,95
2 Vaks Keukoffer Populair met zwarte voering
€ 19,95
Koffer Silver Fire 2 Vakken 1B1S
€ 29,95
2 vaks snookerkoffer voor 3/4 snookerkeu
€ 49,95

Geen voorraad meer

2 Vaks Keukoffer Populair
€ 18,95

Geen voorraad meer

5 artikelen

per pagina

Waarom een keukoffer?

Het opbergen van uw keu doet u eenvoudig in een koffer voor een biljartkeu. In de speciale koffers blijft uw keu schoon en veilig bewaard. Daarnaast neemt u de keu hierin ook makkelijk mee. Wij beschikken over keu koffers met 2 vakken en 3 vakken te vinden. De varianten met 2 vakken bieden ruimte voor 1 ondereind en 1 topdeel. In de modellen met 3 vakken kunt u 1 ondereind en 2 topdelen kwijt. In ons assortiment kunt u keu koffers met verschillende uitstralingen vinden. Zo is er altijd een biljartkoffer die bij u past.

Snooker keu koffer

We hebben keu koffers voor alle soorten biljart. Zo hebben we ook een snooker keu koffer. Deze zijn vaak iets groter omdat de snooker keu wat langer is dan een standaard biljartkeu. Bekijk de verschillende formaten en kies de snooker keu koffer die past bij uw uitrusting. Kan u uw maat niet vinden? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Keutassen en keukokers

Naast keu koffers is het ook mogelijk uw keu op te bergen in kokers of tassen. Door de bijgeleverde schouderbanden zijn kokers en tassen perfect voor het meenemen van uw keu op de fiets of scooter. Het voordeel van een tas en een koker is de extra opbergruimte die erbij komt. Zo kunt u bijvoorbeeld ook uw krijt en andere accessoires ook kwijt in de tas of koker. Voor de speler die veel meeneemt is de 2/2 Keukoker Style een ideale koker. Deze biedt ruimte voor 2 butts en 4 shafts, daarnaast zijn er ook zijvakken waar de biljartaccessoires in kunnen. Zowel de kokers als de tassen zijn in verschillende maten, kleuren en materialen te krijgen.

Meer dan keu koffers

Alles voor uw biljart- en poolspel is te vinden in ons assortiment; van de meest prachtige tafels tot handige scoreborden. Voor het complete plaatje bieden wij ook producten, zoals tafelverwarming, markeeronderdelen en balltimers. Bij Biljartwinkel.nl vindt u alles wat u wenst voor een goede pot biljart of pool. Of u nu met vrienden speelt of professioneel, met de juiste accessoires ervaart u meer speelplezier.

Koffer voor biljartkeu bestellen bij Biljartwinkel

Bij bestedingen vanaf € 125,- betaalt u geen verzendkosten. Wij streven ernaar om alles wat u vandaag bestelt morgen te leveren, mits het product voorradig is. Bestellingen kunnen tot 14 dagen na levering retour worden gestuurd. Komt u er zelf niet helemaal uit wat de productkeuze betreft, onze experts adviseren u graag bij het kiezen van de juiste keu koffers. Kom gezellig langs in onze winkel in Deventer of neem contact op.

Dibo
Facebook Instagram Youtube