Een keu standaard kan worden gezien als een losstaand meubelstuk, om uw keuen in te plaatsen wanneer u niet aan het spelen bent. Een keu standaard wordt in tegenstelling tot een wand keurek niet ergens aan vast gemonteerd. In ons assortiment vindt u modellen in verschillende vormen, maten, kleuren en prijsklassen. Zo hebben we bijvoorbeeld een ruim aanbod aan ronde keu rekken, maar bieden we ook een vierkant en rechthoekig biljartkeu standaard aan die u in de hoeken van uw ruimte kwijt kunt. Daarnaast zit er ook verschil in het aantal keuen dat u kwijt kunt in een standaard. Wij hebben namelijk keu standaarden die geschikt zijn voor zes tot wel tien biljart keuen . Bestel nu jouw ideale biljartkeu standaard. .

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Keustandaard De Luxe voor 9 keuen, rond, bruin
€ 95,00
Keustandaard De Luxe voor 9 keuen donkerbruin
€ 95,00
Buffalo keu rek voor 8 keuen hoekmodel basic bruin
€ 95,00
Keustandaard De Luxe voor 9 keuen, rond, zwart
€ 95,00
 Keurek voor 6 keuen, tafelmodel Mahonie 76cm x 30cm x 76cm
€ 99,00
Keurek, rond voor 9 keuen - bruin
€ 89,50
Keurek, rond voor 9 keuen - zwart
€ 89,95
Buffalo keurek rond voor 8 keuen donkerbruin
€ 135,00
Buffalo Harlem keurek cement
€ 249,00
Buffalo keu rek voor 8 keuen achthoekig
€ 72,50
Buffalo keu rek voor 6 keuen staal silver
€ 85,00
Buffalo keu rek voor 8 keuen model Z zwart
€ 229,00
Buffalo keu rek voor 10 keuen hoekmodel zwart
€ 89,95
Buffalo keu rek voor 6 keuen staal zwart
€ 85,00

Geen voorraad meer

14 artikelen

per pagina

Ronde poolkeu standaard

Bent u op zoek naar een ronde poolkeu standaard voor bij uw biljarttafel? Bij Biljartwinkel hebben we keu rekken in verschillende groottes en voor een wisselend aantal keuen. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons Buffalo keu rek voor 6 keuen staal zwart, dit is een keu standaard die volledig van staal is gemaakt en is voorzien van een empire design. Door de strakke uitvoering past deze standaard in zowel klassieke als moderne biljartruimtes. Toch op zoek naar een rond rek dat voor meer keuen geschikt is? Dan is de Keu standaard De Luxe voor 9 keuen wellicht een goede optie. Dankzij zijn simpele en elegante stijl past deze poolkeu standaard op elke locatie en is deze een mooie toevoeging aan uw biljartruimte.

Biljartkeu standaard hoekmodellen

Liever een biljartkeu standaard die u praktisch kunt wegwerken in de hoek van uw biljartruimte? Dan is een hoekmodel een goede optie. De Keutafel voor 6 keuen mahonie is, zoals de naam al zegt, geschikt voor zes keuen en kan makkelijk in de hoek van een ruimte worden geplaatst. Hierdoor neemt de standaard niet te veel ruimte in en zal deze niet snel in de weg staan. Heeft u een hoekmodel keu standaard nodig waarin u meer dan zes keuen kwijt kunt? Bekijk dan eens de Buffalo keu rek voor 10 keuen hoekmodel zwart. Deze is geschikt voor maar liefst tien keuen en heeft daarnaast ingebouwde onderzetters, waarop u uw glazen gemakkelijk kwijt kunt.

Meer dan keu standaard

Bij Biljartwinkel hebben we naast een keu standaard nog meer producten in huis. Wilt u uw keu bijvoorbeeld altijd kunnen opbergen, waar u ook bent? Dan zijn onze draagbare keurekken wellicht iets voor u. U kunt ook perfect bij ons terecht voor biljart tafels en keu accessoires, maar ook dartborden, sjoelbakken en voetbaltafels. Zo is een goed spel nooit ver weg. Heeft u vragen over een van onze keu standaarden of interesse in een van onze vele andere producten? Neem contact met ons op, dan helpen wij u graag verder!

Dibo
Facebook Instagram Youtube