Om op elk moment van de dag te kunnen genieten van een goed potje biljarten, is het belangrijk dat er goede verlichting is. Een armatuur is een draagconstructie met lamphouders voor een of meerdere lichtbronnen. Bij Biljartwinkel.nl hebben we meerdere armaturen voor biljartverlichting. Denk aan biljart lamp armaturen in verschillende kleuren, vormen en soorten. Wilt u een armatuur van klassiek koper? Of misschien een model dat is uitgevoerd in chroom? Ook voor biljart lamp armaturen met een industriële of moderne look bent u bij ons aan het juiste adres. De prijzen van onze biljart lamp armaturen schommelen tussen de €29,90 en de €169,-.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Lamp met 3 zwart lederenkappen
€ 205,00
Biljart Lamp Set Blauw
€ 125,00
Biljart Lamp Set Chroom 37 cm
€ 135,00
Biljart Lamp Set Messing 37 cm
€ 165,00
Lamp type pool met drie kappen zwart
€ 125,00
Biljart Lamp Set Groen 37 cm
€ 125,00
Biljart Lamp Solo Zwart/chroom 45 cm
€ 79,50
Biljart Lamp transparant Rood
€ 65,00
Koperen biljartlamp carambole 26cm
€ 59,95
Lamp type pool met drie kappen geborsteld staal
€ 160,00
Lamp type pool met drie kappen koper
€ 185,00
Buffalo biljartlamp stang met 3 kappen mat zwart
€ 149,00
Buffalo biljartlamp stang + 3 kappen brushed steel
€ 175,00
Artemis biljartlamp chroom met 3 kappen mat zwart
€ 129,00
OP=OP Biljart Lamp transparant Groen
€ 65,00

Geen voorraad meer

Lamp type biljart Solo 45cm. koper/groen
€ 79,50

Geen voorraad meer

Biljart Lamp transparant Blauw
€ 65,00

Geen voorraad meer

18 artikelen

per pagina

Enkele lamp in armatuur

Om elke biljarttafel van een geschikte biljart lamp armatuur te kunnen voorzien, hebben we armaturen met enkele en met meerdere lampen. Neem bijvoorbeeld de Biljartverlichting Lexor Trend Solo groot, dit is een armatuur met een enkele lamp van groot formaat. Hierdoor hoeft u er maar twee stuks van boven uw biljarttafel te hangen. Dankzij zijn ronde vorm, witte binnenzijde en de juiste lichtbron, bent u verzekerd van een uitstekende belichting van uw pooltafel. Liever een wat kleiner formaat? Dan kan bijvoorbeeld de Koperen biljartlamp carambole 26 cm een geschikte optie zijn. Deze biljart lamp armatuur geeft de finishing touch voor de inrichting van uw biljartzaal of biljartkamer. Voor de juiste belichting van een biljarttafel met deze armatuur zijn wel drie lampen vereist.

Meerdere lampen in armatuur

Naast biljart lamp armaturen met enkele lampen, hebben we ook armaturen met meerdere lampen. Het voordeel hiervan is dat u in principe met één armatuur al klaar bent en niet een aantal losse armaturen naast elkaar hoeft te plaatsen. Neem bijvoorbeeld de Buffalo biljartlamp stang, door zijn lengte van 150 cm is deze geschikt voor 7 ft en 8 ft tafels. Daarnaast biedt de biljart lamp armatuur een goede lichtreflectie voor optimale belichting. Liever een wat meer kleurrijke armatuur? Kijk dan eens naar de Biljart Lamp Set Groen 37 cm. Deze klassieke biljart lamp armatuur heeft groene kappen met aan de binnenkant een witte coating.

Meer dan biljart lamp armaturen

Biljartwinkel.nl heeft meer te bieden dan biljart lamp armaturen. Wij bieden namelijk ook keuen, accessoires voor keuen, biljart tafels en nog veel meer. Voor alles op het gebied van biljart bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over biljart lamp armaturen of interesse in een van onze andere producten of diensten? Neem dan gerust eens contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Dibo
Facebook Instagram Youtube