Biljart Afdekzeil

Filteren op

Een biljart afdekzeil is perfect voor multifunctioneel gebruik van uw biljarttafel. De ideale oplossing bij tekort aan ruimte en om te voorkomen dat er stof op uw tafellaken komt. Biljartwinkel.nl is dé biljartspecialist van Nederland. In ons assortiment vindt u diverse typen afdekzeil voor uw biljart. Zo zijn er verschillende afmetingen, dikten en afwerkingen. Bent u zelf geen expert op dat gebied? Geen punt, want wij helpen u graag met passend advies.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
7FT Cornilleau Hyphen zwart tafeltop Stone
€ 549,00
7FT Cornilleau Hyphen afdekhoes
€ 79,50

Geen voorraad meer

2 artikelen

per pagina

Biljart afdekzeil ter bescherming

Afdekzeilen en afdekhoezen voor een pooltafel worden voornamelijk gebruikt om het biljartlaken te beschermen tegen stof. Stofzuigen hoeft dus minder vaak. Ook voor preventief gebruik zijn de afdekhoezen heel geschikt. Zo kunt u voorkomen dat er bijvoorbeeld drinken omvalt en er vlekken in het laken komen.

Biljart afdekzeil voor pooltafels

Bij Biljartwinkel vindt u diverse afdekzeilen en afdekhoezen voor pooltafels. De meest gangbare afmeting hiervoor is 290 x 162 x 20 cm. Ze zijn verkrijgbaar in zwart of groen en met elastieken rand of met gestikte omslag. Voor uw pooltafel kunt u ook een zogenaamde dining-top of table-top aanschaffen. Daarmee kunt u de tafel multifunctioneel gebruiken. Perfect als u niet veel ruimte ter beschikking heeft. Leg het blad op de tafel en binnen enkele seconden heeft u een eettafel of studeertafel. Haal ‘m eraf en u bent klaar voor een potje pool.  

Biljart afdekzeil voor carambolebiljarts

Ook het laken van carambolebiljarts kunt u beter goed beschermen als u onnodige beschadigingen en/of vlekken in het laken wilt voorkomen. Ons speciale afdekzeil voor carambolebiljarts is er in formaat 230x115 en in 210x105 en van de merken Artemis en Buffalo. 

Met gestikte randen of met elastiek

Biljart afdekzeilen zijn er in verschillende soorten. Zo kunt u bij ons afdekzeilen bestellen zonder afwerking. Deze legt u los over uw biljarttafel. Er zijn ook varianten met een gestikte rand. Deze klemt u in de hoeken om uw biljarttafel. Een derde mogelijkheid is een biljart afdekzeil met elastiek in de hoeken. 

Afdekzeilen en meer

Naast een biljart afdekzeil, vindt u bij ons een ruim assortiment aan keu accessoires en tafel accessoires en u kunt ook terecht voor complete biljarttafels en biljart verhuur. Bestel het biljart afdekzeil en eventuele andere artikelen van uw keuze eenvoudig en snel in onze webshop. Voor 18:00 uur besteld is morgen in huis, mits voorradig. Voor persoonlijk advies bent u van harte welkom in onze winkel in Deventer. Onze specialisten kunnen u daar van alles over onze producten en het biljartspel vertellen. U kunt natuurlijk ook altijd even contact opnemen.

Dibo
Facebook Instagram Youtube