Molinari

 

Molinari

Molinari hanteert drie sleutelwoorden binnen de organisatie: Innovatie, kwaliteit en techniek. Op deze drie proposities fundeert al jarenlang de productie van Molinari. De keuen en accessoires ontstonden door de behoefte aan een technologische benadering van het Carambole spel. Molinari componenten maken gebruik van Predator keu technologie die spelers een enorm voordeel geeft door de hoeveelheid doorbuiging op de speelbal te verminderen tijdens het spelen met spin. Deze eigenschap is heel belangrijk in het Carambole, omdat de ballen in Carambole 30% zwaarder zijn, dan bij pool. In samenwerking met Predator (de meest bekende high-end keufabrikant ter wereld) blijft Molinari positief innoveren en op de markt inspelen.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Molinari Cue Tip Soft 36
€ 21,95
Molinari Cue Tip Medium 48
€ 21,95
Molinari Cue Tip Super Soft 16
€ 21,95
Krijthouder voor rond (Molinari) biljartkrijt
€ 9,95
OP=OP 10cm Fixed Extension 2.0 - GEEN ADAPTER
Special Price € 59,00 € 129,00
Molinari Cue Tip Extra Soft 24
€ 21,95

Geen voorraad meer

Molinari gewichtenset
€ 79,95

Geen voorraad meer

7 artikelen

per pagina

Molinari producten

Biljartwinkel.nl heeft een divers assortiment Molinari producten te koop. Wij hebben verscheidene Molinari bijlartkeuen, Molinari keukoffers en Molinari handschoenen. Door de continue doorontwikkeling van de producten blijft Molinari kwalitatief hoogwaardige biljartproducten op de markt brengen. 

Molinari biljartkeuen

Molinari staat bekend om de hoogwaardige carambole keuen. Ook bij Biljartwinkel.nl vindt u diverse top carambole keuen van Molinari. Zo hebben wij de Molinari CRMSP8 biljartkeu verkrijgbaar in uiteenlopende gewichten. Deze biljartkeu is beschikbaar in de gewichten 485 gram tot en met 520 gram. Deze Molinari keu is van kwalitatief goed esdoornhout. Het topeind en ondereind worden aan elkaar bevestigd met een stevige titanium aansluiting. Ook de Molinari CRMSP15 en de Molinari Kuro2 biljartkeuen behoren tot de beste carambole keuen van deze tijd.

Molinari keu accessoires

Bij hoogstaande biljartkeuen horen ook kwalitatief goede accessoires. Bij Biljartwinkel.nl vindt u diverse Molinari keu accessoires om uw biljartkeu helemaal af te maken. Heeft u een extension nodig voor uw biljartkeu? Dan is de Molinari keu extension voor u de oplossing. Met deze keu extension kunt u elke bal op elke afstand goed stoten. Bent u op zoek naar nieuwe cue tips voor uw Molinari biljartkeu? Dan zijn de cue tips van Molinari voor u de oplossing. Met deze tips voor uw Molinari keu heeft u langer plezier van uw biljartkeu en kunt u weer als vanouds stoten. 

Molinari P3 C4+ techniek

Je zult het spel nooit meer op dezelfde manier zien als je de P3 techniek hebt ervaren. Met het aanpasbare gewichts--cartridge systeem kun je de P3 techniek fijn afstemmen binnen 2,85 gram voor een speelervaring die helemaal van jou is. Dan is er de ongekende 30-delige constructie en dichte Ash-kern voor betere rechtheid en het verbazingwekkende solide gevoel waar andere spelers alleen maar van dromen. De C4 techniek zijn vier perfect gevormde wiggen die precies in elkaar passen, precies in elkaar glijden in een mouw van exotisch hout en worden vervolgens versterkt met fenol, een van de sterkste materialen op aarde. Als u biljartgereedschap wilt die u kunt vertrouwen, is C4+ een innovatie die u niet kunt negeren.

Molinari onderhouden

Hoogwaardige Molinari biljartkeuen verdienen goed onderhoud. Bij Biljartwinkel.nl vindt u diverse producten om uw Molinari biljartkeu goed te onderhouden. Op deze manier heeft u jarenlang profijt van de uitmuntende kwaliteit. Heeft u vragen over hoe u het beste uw keu kunt onderhouden? Dan horen wij dat graag. Wij helpen u graag met het beste onderhoud voor uw keu.

Meer dan alleen Molinari bij Biljartwinkel

Molinari is niet het enige topmerk biljartproducten in het assortiment van Biljartwinkel. U vindt ook de hoogwaarde biljartkeuen van Raymond Ceulemans in ons assortiment, alsmede de producten van Iwan Simonis en Laperti. BIj Biljartwinkel.nl bent u aan het juiste adres voor de beste producten op het gebied van biljart.

Molinari bij Biljartwinkel

Molinari haalt u weg bij Biljartwinkel. Enthousiast geraakt door de waanzinnige techniek van Molinari? Bij biljartwinkel hebben wij ook molinari keuen te koop die beschikken over de P3 en C4+ Techniek.  Zo heeft Biljartwinkel de Molinari Sung-Won Choi series 2 White handle. Deze keu geeft je de maximale controle tijdens het biljart-carambole spel door de verwerkte P3 en C4+ techniek. Wij streven ernaar om uw Molinari biljartkeu(n) de volgende dag te bezorgen, mits deze voorradig is. U heeft de mogelijkheid om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retouren. Vragen over de unieke P3 en C4+ techniek, of een andere vraag? Wij hebben graag contact met u, of verwelkomen u met alle plezier in onze showroom in Deventer. 

Dibo
Facebook Instagram Youtube