Triton


Triton

Biljart en carambole staan hoog in het vaandel bij Triton. Triton blinkt uit in een stijlvolle eenvoud. De carambole keuen van Triton worden gemaakt volgens het prijs/kwaliteit concept. Triton weet hoe duur het soms kan zijn om een potje te stoten, en komt daarom op de markt met keuen die gunstig zijn voor de portemonnee van de klant. De kwaliteit gaat niet verloren met de prijsverhouding. Triton hanteert alleen hoogwaardige materialen in de keuen die zij fabriceren. Zo werkt Triton met hoogwaardig esdoornhout, geïmporteerd vanuit Canada en nog diverse internationale materialen, die ervoor zorgen dat de stoter toch een professioneel gevoel ervaart. Triton keuen zijn vaak de goedkoopste keuen op de markt.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Triton Carambole keu Zwart
€ 49,95
Triton S2 model 3 Carambole keu 140cm
€ 54,95
Triton Carambole keu Blauw
€ 49,95
triton-carom-cue-rood
€ 49,95
Triton S2 model 1 Carambole keu 140cm
€ 59,95
Triton S3 model 2 Carambole keu 140cm
€ 59,95

Geen voorraad meer

Triton S2 model 22 Carambole keu 140cm
€ 54,95

Geen voorraad meer

Triton carom cue S2 120cm
€ 54,95

Geen voorraad meer

8 artikelen

per pagina

Artikelen van Triton 

Bij artikelen van Triton weet je dat het goed zit. Triton biedt namelijk zekerheid en kwaliteit. Triton is een van de weinige merken die Biljart/Carambole keuen verkoopt in combinatie met een stevige koffer. Daarnaast verkoopt Triton uiteraard ook individuele keuen. Keuen voor zowel Carambole en Biljart. Artikelen van Triton neemt een Italiaanse style met zich mee, waarvoor zorgt, dat je je tegenstanders op een stijlvolle manier van het laken speelt. Winnen doe je in stijl met Triton!


Triton bij Biljartwinkel

Triton koop je bij Biljartwinkel. Biljartwinkel levert de meest kwalitatieve artikelen van Triton. Zo heb je bij Biljartwinkel de Triton Biljart Set Keu & Koffer Nr.2 en de Triton Biljart Set Keu & Koffer Nr. 3. Allebei uitgerust met dezelfde stevige stijlvolle case en een Keu in een unieke uitvoering. Ideaal voor een beginnende ketser die soms een beetje onhandig is. De sets en Keuen van Triton kunnen ook prima op professioneel niveau worden gehanteerd. Nieuwsgierig geworden over het merk Triton, of over een van onze andere merken bij Biljartwinkel? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en wij staan u graag telefonisch te woord. Onze producten liever eerst in handen aanschouwen, kom dan gerust langs bij onze mooie vestiging in Deventer.

Dibo
Facebook Instagram Youtube