PredatorPredator ontstaan 

Predator is het merk van biljartkeuen dat vanaf 1994 werden gedistribueerd door '' Predator Ceu '' in Jacksonville, Florida. Predator-aanwijzingen zijn het resultaat van de samenwerking van twee mannen die voor het eerst wetenschappelijk onderzoek hebben gedaan om de beste slagmanoeuvre te ontwikkelen die ze konden. Allan Mc Carty, de president van Clawson Ceus in Michigan, werkte samen met keu maker Steve Titus in 1992 om een signaal te maken met minimale doorbuiging. Sinds 1995 is Clawson keu bekend onder de naam Predator keu. Ze produceren de assen, maar de uiteinden worden elders geproduceerd. 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Predator Victory pomerans
€ 31,50
Predator QR Mini Extension, 3 inch
€ 110,00
Predator 1080 Chalk 8-hoekig
€ 8,95
Octagon steel chalkholder (Predator krijthouder)
€ 9,95
Octagon steel chalkholder (|Kamui Roku krijthouder)
€ 9,95
Summit Krijthouder voor Predator krijt
€ 19,95
Predator extensions in 3 maten
€ 27,50
Predator pool shaft Revo uni lock 12,4 mm
€ 575,00

Geen voorraad meer

Predator QR Extension, 8 inch (21cm)
€ 129,95

Geen voorraad meer

Predator Pure Chalk Soft
€ 30,00

Geen voorraad meer

10 artikelen

per pagina

Predator het merk

Concurrerend onder druk en verbetering van uw prestaties is waar het merk Predator voor staat. De missie van Predator is om de best presterende assen met lage doorbuiging te maken, aanwijzingen te spelen en bakenen in de wereld te breken. Predator heeft sinds de oprichting in 1994 de technologische evolutie van de biljartindustrie geleid. De toewijding van Predator aan innovatie heeft een erfenis van hoge prestaties gecreëerd, ondersteund door wetenschappelijke ontdekking en bewezen resultaten. Meer nauwkeurigheid, meer consistentie en meer de tijd nemen voor consumenten staan hoog in het vaandel bij Predator. Deze propositie heeft voor Predator geleid tot het ontstaan van hoog kwalitatieve artikelen.


Predator bij Biljartwinkel

Predator koop je bij Biljartwinkel. Predator biedt een diversiteit van artikelen aan. Zo zit er voor ieder wils wat bij. Van biljartkrijt tot shafts, keuen, handschoenen, keu tips en nog veel meer. Zo heb je bijv. de Predator Vantage CRM shaft met radial pin, voor optimale precisie en het echte professionele gevoel. Bij de basis beginnen? Daarvoor hebben we bij Biljartwinkel de Predator Second skin biljarthandschoen, deze handschoen zorgt voor een soepele keu voering voor de fanatieke pool en carambole speler en nog veel meer van Predator. 
Vragen over Predator of één van onze andere topmerken? Neem gerust contact met ons op, of kom gezellig langs bij onze mooie showroom in Deventer. 

Dibo
Facebook Instagram Youtube