Moori

 

Het merk Moori

Het biljartmerk ''Moori'' is ontstaan in Japan. Bijna elke professionele biljart speler kent het wereldberoemde biljartmerk Moori wel. Het merk staat bekend om de duurzame kwaliteit van keu tips. Niet weet Moori zichzelf alleen te profileren als een hoogwaardig merk in de biljartwereld, maar weet dit ook heel goed in de kwaliteit terug te laten komen. Veel professionele biljarters zullen daarom dan ook Moori bij veel anderen biljarters aanbevelen. Moori is al sinds begin van tijden geïntegreerd in de biljartwereld, dat heeft Moori inzage gegeven in de marktontwikkelingen en spelen daarom al jaren goed in op de markt

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Moori pomerans
€ 22,50
Moori pomerans
€ 22,50

2 artikelen

per pagina

Hideo Moori

Moori Kobo is een Japanse fabrikant van biljartartikelen en keu tips. In samenwerking met de originele oprichter Hideo Moori, betraden zij als eerst de biljartwereld met het concept van het creëren van een Keu tip met de laminaat techniek. In 1994 steeg de vraag hevig naar het fabriceren van gelamineerde keu tips. Momenteel fabriceert Moori hun Keu tips in drie varianten van stevigheid: Slow (zacht), Medium en quick (hard).


Moori keu tips bij Biljartwinkel.nl

De keutips van Moori koop je bij Biljartwinkel. Deze keutips zijn al tientallen jaren langer op de markt met gelaagde keu tips dan alle andere merken. Zo heb je bijv. de Moori Jewel Black-Brown. Voor de optimale look voor je keu en het nog makkelijker maakt om je tegenstanders van de mat te stoten. Deze is gemaakt van de stevigheid Medium, dit zijn één van de nieuwe Moori Black Jewel Keu tips. Voor een iets klassiekere uitstraling voor je keu is er ook de Moori Jewel Ruby uitvoering en nog veel meer. Heb je vragen over Moori of over één van onze andere artikelen, neem gerust contact met ons op of kom gezellig langs in onze showroom in Deventer. 

Dibo
Facebook Instagram Youtube