Kamui


Kamui

Kamui is een Japans bedrijf dat gevestigd in het geografische centrum van Hiroshima. Kamui heeft de afgelopen jaren een passie voor kwaliteit en technologie weten te ontwikkelen op het gebied van biljartartikelen. Dat zie je dan ook sterk terug komen in de artikelen van Kamui. Kamui legt de focus op het contact van de hand met de keu. Kamui wilt dat hun handschoenen voldoen aan stabiliteit, herhaalbaarheid en een ervaring die betrouwbare grip realiseert. De producten van Kamui zullen in de toekomst de ervaringen van biljarters daarom ook drastisch veranderen. En staat met zo'n propositie dan ook bekend als een hoogwaardig merk dat in de biljartwereld aantreed.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Kamui Roku biljartkrijt blauw
€ 26,00
Kamui glove Black - Rechterhand
€ 24,95
Kamui glove Black - Linkerhand
€ 24,95
Kamui glove Red - Rechterhand
€ 24,95
Kamui glove Red - Linkerhand
€ 24,95
Kamui glove Blue - Linkerhand
€ 24,95
Kamui glove Blue - Rechterhand
€ 24,95
Kamui Brown Original CLEAR tip
€ 21,95
Kamui Black CLEAR Cuetip
€ 21,95
Kamui Original Bruin
€ 18,00
Kamui Black (Meest verkocht)
€ 18,00
Kamui Chalk 0.98 Biljartkrijt Blauw
€ 25,00
kamui Chalk 1.21 biljartkrijt - Blauw
€ 25,00
Magnetic Chalk holder Kamui Shark - hexagon
€ 45,00
Kamui Chalk case for Roku chalk
€ 15,00
Kamui Control Break Tip SAI
€ 27,90
Kamui KAGEKI krijt grijs
€ 29,95
Kamui Athlete Cue tip
€ 22,75

18 artikelen

per pagina
 

Kamui artikelen

Elke vakman heeft goed gereedschap nodig, zo ook een biljarter. Eén van de kwalitatieve handschoen van Kamui is de Kamui Glove Red Linkerhand. Deze handschoen zorgt voor een optimale grip met de keu, wat er voor zorgt dat de keu precies doet wat jij wilt. Deze is daarom ook onmisbaar voor elke topspeler of beginnende stoter. Daarnaast biedt Kamui ook een kwalitatief gelaagde Pomerans aan. Een pomerans is het uiteinde van de keu waarmee je de biljartballen stoot en het gedeelte waarop je de krijt toepast, deze zijn meestal van leer. Kamui biedt onder andere de Kamui Original gelaagde pomerans BAL-CONTROLE, voor optimale stootprecisie. Deze gelaagde Pomerans van Kamui maakt het u nog makkelijker om tegenstanders van de mat te kaatsen, omdat deze tips zijn ontwikkeld om de vastheid van het krijt te maximaliseren, wat zorgt voor een positief langdurige ervaring. 


Kamui bij Biljartwinkel

Kamui artikelen kopen doet u bij Biljartwinkel.nl. Niet heeft biljartwinkel alleen de kwalitatieve handschoenen van Kamui, maar heeft daarnaast ook nog, Kamui ROKU Chalk om uw keuen te voorzien van een langdurige fijn stootgevoel. Atijd fijn en handig voor als u ergens een toernooi bijwoont. Bij Biljartwinkel hebben wij nog veel meer van Kamui. Heeft u vragen over het merk Kamui? Neemt u dan gerust contact met ons op, of kom gezellig langs in onze mooie showroom in Deventer. 

Dibo
Facebook Instagram Youtube