Filteren op

Biljarttafel onderhoud is essentieel voor een optimale speelervaring en het verlengen van de levensduur van uw biljarttafel. Met de juiste kennis en tools is het onderhouden van uw biljarttafel verrassend eenvoudig. Bij Biljartwinkel.nl hebben we diverse producten voor biljarttafel onderhoud. Met deze producten kunt u optimaal van het spel genieten! 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
IBS Table Clean Cloth Blue
€ 12,95
IBS Crack King cloth repair GROEN
€ 8,95
IBS Crack King cloth repair BLAUW
€ 8,95

3 artikelen

per pagina

Waarom onderhoud biljartlaken uitvoeren?

Als gepassioneerde biljarter weet u hoe belangrijk het onderhouden van een biljartlaken is voor een soepele en nauwkeurige speelervaring. Een vaak over het hoofd gezien aspect van het onderhoud biljartlaken is de bescherming tegen externe factoren zoals zonlicht, vochtigheid en stof. Langdurige blootstelling aan direct zonlicht kan het laken doen verkleuren en de vezels beschadigen. Regelmatig borstelen als onderdeel van uw routine voor onderhoud biljartlaken zorgt ervoor dat het laken glad en schoon blijft. Een glad en schoon biljartlaken draagt bij aan een betere balcontrole. Bij Biljartwinkel.nl hebben we diverse producten voor biljarttafel onderhoud. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u optimaal van het spel genieten.

Biljart borstel voor biljarttafel onderhoud

Het spel onderbreken voor biljarttafel onderhoud is natuurlijk niet iets wat u graag doet. Maar het goed onderhouden van uw tafel zorgt er wel voor dat deze langer meegaat. Voor het onderhoud van het biljartlaken is een biljart borstel een must. Daarom hebben wij verschillende soorten biljart borstels en lakenreinigers in ons assortiment. We hebben biljart borstels met nylon haren, maar u kunt ook voor een luxere variant met paardenhaar gaan. Deze borstels zijn een stuk zachter. De borstels zijn zo vormgegeven dat ze ook gemakkelijk onder de randen kunnen komen. 

Biljardtafel onderhoud en accessoires

Bij Biljartwinkel.nl kunt u kiezen uit een ruim aanbod producten voor uw pooltafel onderhoud, maar dat is niet alles. Ons assortiment tafel accessoires is zeer uitgebreid. Denk aan biljartballen, afdekzeilen en verlichting, maar ook aan scoreborden, bandrubbers en keuenrekken. Naast accessoires kunt u bij ons ook terecht voor keuen, keu accessoires en diverse biljarttafels. Liever eerst huren voordat u overgaat tot een aankoop? Wij verhuren biljarttafels, pooltafels, voetbaltafels, flipperkasten en meer!

Pooltafel onderhoud producten bestellen

Wij streven naar snelle levering en tevreden klanten. Dit doen we door onze bestellingen te leveren uit onze eigen voorraad. Wat u vandaag bestelt, proberen wij morgen al te leveren. Bij bestellingen van €125,- of meer betaalt u geen bezorgkosten. U kunt altijd gratis retour zenden en wij geven hierbij een bedenktijd van 14 dagen. Uiteraard kunt u bij ons rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bestel direct de juiste artikelen voor pooltafel onderhoud en houd uw tafel in topconditie. U bent van harte welkom in onze showroom in Deventer, voor persoonlijk advies of om de producten vrijblijvend uit te proberen.

Vragen over biljarttafel onderhoud?

Heeft u vragen over onze producten voor biljarttafel onderhoud of wilt u weten wat u het beste kunt aanschaffen? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Dibo
Facebook Instagram Youtube