Filteren op

Biljartwinkel.nl is al meer dan 40 jaar de specialist in dart- en biljartaccessoires. Met onze ervaring en kennis weten wij alles op het gebied van biljartaccessoires en biljarten zelf. Ons familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot de grootste biljartwinkel van Nederland. Wij hebben één fysieke winkel in Deventer en vier online webshops. Doordat wij rechtsreeks uit eigen voorraden leveren, blijft een snelle levering en goede service door ons gewaarborgd. In ons ruime assortiment verkopen wij ook biljartverlichting, van biljartlampen tot de lamphouders. 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
20Watt UFO Ledlamp 15cm/2400lm
€ 25,00 € 21,50
15Watt UFO Ledlamp 12cm/1800lm
€ 19,50

2 artikelen

per pagina

Biljartlampen

Door biljartverlichting kunt u ook ’s avonds nog genieten van een potje biljart. Bij Biljartwinkel.nl hebben we de beste biljartverlichting. In ons assortiment hebben wij energiezuinige ledverlichting tot spaarverlichting. U kunt ook onderdelen zoals een fittingverlenger bij ons kopen. Een fittingverlenger is handig om aan te schaffen bij het kopen van smallere typen biljartlampen. Wij leveren biljartverlichting in diverse soorten maten. Biljartwinkel.nl heeft ook 6- en 3-paneels ledverlichting, waarmee je in een keer de gehele biljarttafel in de spotlights zet. Op deze manier kunt u zonder problemen doorspelen tot in de late uurtjes. Benieuwd welke biljartlampen het beste bij u passen? Neem contact met ons op of kom een keertje langs in onze winkel. 

Biljartlamp armaturen 

Biljartwinkel.nl levert ook armaturen, ofwel de lamphouders voor uw biljartlampen. Wij hebben armaturen waar enkele of meerdere van onze ledlampen in passen. Zo hebben wij bijvoorbeeld aan armatuur waar 3 ledlampen in kunnen. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere soorten, maten en kleuren. Zo hebben wij armaturen die een klassieke uitstraling hebben, maar ook armaturen met een moderne uitstraling. Ook de materialen van de armaturen verschillen. Zo hebben wij armaturen van chroom en koper. De prijzen van de lamphouders verschillen van €29,29 tot €169,-.

Biljartlampen en meer 

Naast het ruime assortiment aan biljartlampen bij Biljartwinkel.nl, verkopen wij ook andere biljartartikelen. Die mooie klassieke armaturen met ledverlichting moeten natuurlijk wel boven een goede en van mooie kwaliteit biljarttafel hangen. Biljartwinkel.nl verkoopt verschillende soorten biljarttafels, zoals carambolebiljarttafels, pooltafels, occasion biljarttafels en bilijardai custom bilarttafels. U kunt er bij ons voor kiezen om een nieuwe tafel aan te schaffen of te kiezen voor een tweedehands biljarttafel. In onze showroom in Deventer kunt u de biljarttafels komen bekijken en uitproberen.

Contact 

Als u nog vragen heeft over de biljartlampen of andere biljartaccessoires, neem dan gerust contact met ons op. Wij delen onze kennis en ervaring graag met u aan de telefoon of in onze fysieke winkel in Deventer. Ook geven wij persoonlijk advies zodat u altijd de beste keuze maakt.  

Dibo
Facebook Instagram Youtube